Logotip de Adolescents.cat

10 sèries que has de veure si ets fan de Friends

per Redacció, el 6 de febrer de 2021 a les 06:00

Aquest 2021 Friends ha desaparegut de la cartellera de Netflix i molts dels seus seguidors habituals estan a la cerca d'una sèrie similar per veure aquests dies. Així doncs, a continuació us proposem 10 sèries que han estat ben valorades pels seguidors de Friends i que voldreu afegir a la teva llista: 

1.Cómo conocí a vuestra madre

 

És una sèrie de televisió molt estimada que entrellaça els temes de l'amistat, la família, el drama i l'amor. El protagonista és en Ted Mosby, un pare que explica als seus fills com va conèixer a la seva mare. La trama, doncs, se centra en les experiències que va viure al llarg de la seva vida, juntament amb els seus 4 seus amics, fins a conèixer l'amor de la seva vida.
 

2.The Big Bang Theory

 
És una comèdia basada en les amistats, les vides amoroses i els esdeveniments quotidians que viuen els físics i companya de pis Leonard i Sheldon. Els personatges no són gens convencionals i, juntament amb els seus amics, comparteixen aventures molt peculiars i divertides. La sèrie va ser guanyadora dels premis Emmy i dels Globus d'Or.
 

3.The Office

 
Segons INSIDER Data, el 12% dels fans de Friends també van gaudir la sèrie The Office. Es tracta d'un fals documental molt entretingut i addictiu que permet als seus espectadors identificar-se amb la divertida cultura que viuen dins una oficina.
 

4.Orange Is The New Black

 
Aquesta sèrie també és una de les més vistes pels fans de Friends. Narra la història d'una dona respectuosa amb la llei, Piper Chapman, que és sentenciada a un any i mig de presó per transportar diners procedents de la droga que tenia la seva exnòvia. La sèrie ha estat nominada a sis Globus d'Or i està disponible a Netflix.
 

5.The Good Place

 
The Good Place és una comèdia que narra la història d'Eleanor, una noia de New Jersey que mor atropellada per un camió i que es desperta a un poble on van a viure les persones un cop mortes.  L'Eleanor s'adona que el cel no és exactament com ella se l'imaginava i creu que ella no pertany a aquest lloc.
 

6.Modern Family

 
Aquesta sèrie ofereix una perspectiva actual de la dinàmica de la família americana a través de diverses històries. És divertida i commovedora, motiu pel qual encanta als aficionats de Friends. També ha estat nominada a molts premis Emmy i es pot trobar a Amazon Prime Video.
 

7. Brooklyn Nine-Nine

 
És una sèrie de comèdia nord-americana que mostra diversos conflictes generacionals en una comissaria de Brooklyn a Nova York. Els protagonistes són, Jake Peralta, un detectiu que no es pren seriosament les regles del seu superior i, el capità Ray Holt, un inspector que pretén que maduri d'una vegada i treballi conforme les normes del departament.
 

8.Las chicas Gilmore

 
Aquesta sèrie es va estrenar l'any 2000 i va estar en antena fins a l'any 2007. Narra la vida de Rory Gilmore i la seva mare soltera Lorelai Gilmore, les quals tenen una relació molt especial. Mentre la Rory acaba d'entrar a la seva etapa adolescent amb tot el que comporta, la seva mare s'encarrega de dirigir un hotel-restaurant i intenta mantenir una relació cordial amb els seus pares pel bé de la seva filla.
 

9.New Girl

 
Narra la història de Jess Day, una mestra que es veu obligada a trobar nous companys de pis després d'una ruptura amorosa. Finalment es muda a un apartament amb tres homes solters, cada un d'ells amb una personalitat peculiar i diferent, el que crea diferències en la convivència i amistats curioses.
 

10.Community

 
És una comèdia sobre un grup d'inadaptats que assisteixen la Universitat Comunitària de Greendale. En el grup destaca Jeff Winger, un advocat carismàtic i sense escrúpols al qual li han invalidat el seu títol universitari. Amb l'ajuda dels seus companys de classe, Winger forma un grup d'estudi en què predominen les discussions.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: