Logotip de Adolescents.cat

Així serà la nova sèrie dels creadors de La Casa de Papel

per Redacció, el 8 de febrer de 2021 a les 14:32

El creador de l'exitosa sèrie La Casa de Papel, torna a Netflix amb una nova ficció: Sky Rojo. Aquesta va començar les gravacions el novembre del 2019, però es van veure interrompudes a causa del confinament. De mica en mica, però, els actors van poder tornar a treballar i ara ja té data d'estrena: el 19 de març.

Narra la història de tres prostitutes de tres nacionalitats diferents: espanyola, argentina i cubana, les quals han de fugir després d'haver deixat greument ferit al responsable del club on treballaven, ja que si no ho fan, tindran la mort més que assegurada.


La història se centra en com després d'haver comès diversos crims, les protagonistes no poden acudir a la policia en cerca d'ajuda. Així doncs, es veuen obligades a emprendre un viatge per carretera, mentre decideixen si volen centrar-se a fugir o en preparar el contraatac contra els sindicats del seu proxeneta, els quals les perseguiran arreu de tot el país.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: