Logotip de Adolescents.cat

Podria ser que d'aquí a uns dies al teu compte de Tik Tok li passés això: t'expliquem perquè

per Redacció, el 21 de gener de 2021 a les 13:14

Tik Tok ha anunciat una sèrie de mesures de seguretat que es començaran a implementar en diversos comptes durant els pròxims dies. Entre aquestes, hi ha la de convertir el perfil dels menors a un perfil privat per tal de protegir la seva exposició al públic.

El que farà la plataforma és canviar automàticament la configuració dels comptes per tal que siguin privats per totes les persones menors d'edat. A no ser que ells decideixin el contrari, el seu perfil es mantindrà privat.


Tenir un compte configurat com a privat significa que només les persones que aprovis com a seguidors teus podran veure el contingut que comparteixes. Per tant, podràs controlar qui veu els teus vídeos. A més, tindràs un major control sobre les decisions de la teva privacitat, ja que hauràs de ser tu qui voluntàriament faci públic el perfil.

Altres canvis que també ha anunciat Tik Tok per protegir la privacitat i integritat dels usuaris joves són:


1.Limitar qui pot veure el teu contingut


Si ets menor de 16 anys, se t'eliminarà l'opció de "tots" a l'hora de configurar qui pot veure els teus vídeos. Així, les opcions quedaran limitades a "amics" o "ningú".

2.Opcions "duet" i "enganxar"


Aquestes opcions només podran ser utilitzades pels majors de 16 anys. Per aquells que es trobin entre els 16 i 17 anys, però, se'ls establirà per defecte que només els seus amics puguin realitzar aquestes opcions. Tot i això, aquests últims ho podran canviar des de la configuració de l'aplicació.

3.Recomenar el teu compte


Aquesta opció també es trobarà desactivada per als menors que es trobin entre els 13 i 15 anys.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: