Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de gener

per Adolescents.cat, el 21 de gener de 2021 a les 09:57
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Tens massa coses en ment i no aconsegueixes centrar-te en cap d'elles. Sents que no pots parar de donar voltes als mateixos temes una vegada i una altra i estàs bloquejat. Fes el primer pas i parla amb una de les persones amb qui no pares de pensar. Pot sortir millor del que creus. 

TAURE 
Avui et tocarà fer de mediador i solucionar un problema que no t'afecta directament. Hi dedicaràs més temps del que creies, però d'aquí a uns dies la teva dedicació donarà els seus fruits. En l'amor, veuràs les coses més clares. 

BESSONS 
Avui tindràs una oportunitat per establir contacte amb la persona que t'agrada. Estiguis atent a les xarxes socials. Fa temps que estàs estancat en la mateixa posició i saps que has de fer alguna cosa si vols avançar. 

CRANC 
Últimament estàs massa centrat en temes superficials i això et genera estrès i inseguretats. Avui, tindràs l'oportunitat de passar el dia amb algú que aprecies, aprofita-ho i desconnecta. Vigila a l'hora d'escollir els teus confidents, de vegades expliques les coses massa de pressa. 

LLEÓ 
Avui estaràs mandrós, però no deixis que el cansament s'imposi. Acaba allò que t'havies proposat. L'esforç valdrà la pena i tindràs el cap de setmana per descansar. Tenir paciència et portarà recompenses que potser no t'esperaves, també en l'amor. 

VERGE 
Últimament notes com un dels teus amics/gues s'està allunyant de tu. Podria ser que aquesta distància l'haguessis imposat tu sense adonar-te'n. Parla amb ell/a i soluciona les coses. Estaràs més tranquil i sentiràs que has fet el correcte. 

BALANÇA 
Després de tant esforç, avui començarà a obrir-se la porta que fa temps que esperaves. Pot ser que el que trobis a l'altra banda sigui diferent del que t'imaginaves. No abandonis a la primera, les coses amb temps i actitud poden canviar. 

ESCORPÍ 
Ets una persona molt creativa i de vegades t'agrada mostrar-ho a través de les xarxes socials. Avui podries rebre una felicitació que et farà molta il·lusió. Això t'animarà a seguir amb els teus projectes i a recuperar la motivació. 

SAGITARI 
Si la situació que estem vivint ha fet que no poguessis complir certs objectius, proposa-te'n uns altres. No et quedis encallat i pren decisions, encara que sigui difícil. Algú de la teva família avui podria ajudar-te a trobar noves motivacions. 

CAPRICORN
De vegades toca fer-se càrrec de coses que no ens agraden i avui serà un d'aquests dies. Per sort, rebràs l'ajuda d'una persona del teu entorn. Accepta-la i repartiu-vos la feina, no deixis que l'orgull et pugui. 

AQUARI 
De vegades no és que les coses siguin complicades, sinó que les mires de manera negativa. Avui un familiar et farà canviar la teva visió i tindràs una conversa amb ell més interessant del que esperaves. No et donis per vençut i fes cas als seus consells. 

PEIXOS 
Avui et tocarà cedir per fer content a algú. No et serà fàcil, però quan vegis la seva reacció et passaran tots els dubtes i tota la ràbia. En l'amor, inicies un període tranquil que t'ajudarà a trobar l'equilibri.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: