Logotip de Adolescents.cat

3 tendències sexuals que marcaran el 2021

per Redacció, el 20 de gener de 2021 a les 11:25

Arran de la pandèmia moltes persones s'han vist obligades a canviar els seus hàbits a l'hora d'estar en parella. Això ha provocat un augment de les cites virtuals, de la venda de joguines sexuals, dels àudios eròtics i de l'educació sexual. Ara més que mai la imaginació està treballant a la recerca d'alternatives per enriquir les nostres hores íntimes, tant en parella com en soledat. I aquesta tendència sembla que ha arribat per quedar-se.

L'empresa Wow Tech, líder en la indústria del benestar sexual, va elaborar l'informe Sex Trend 2021 a partir d'enquestes realitzades a 17.000 persones a Alemanya, Àustria, Suïssa, Regne Unit i EUA. En ell es van recollir les tendències que estan marcant la vida sexual del present i que marcaran la del futur:


1.Joguines sexuals en remot


Aquest tipus de joguines sexuals són especialment populars per a parelles. No només permeten controlar de manera remota diverses joguines, sinó que també es poden crear patrons de vibració propis per sorprendre a l'altra persona. Segons indica l'informe, la intel·ligència artificial és el futur d'aquests accessoris i servirà per suggerir automàticament diverses funcions i modes de vibració.


2.Cites virtuals


El concepte de "sexe segur" ha adquirit un nou significat en temps de Covid-19. Ara el sexe en solitari és el més segur i, per fer-lo més divertit, moltes persones estan optant per utilitzar joguines eròtiques. A més, ara gairebé tots els proveïdors mòbils ofereixen la possibilitat de realitzar vídeo xat i en el futur, amb l'ajuda de la realitat augmentada i virtual, es podran crear nous universos de cites que permetran apropar a les persones sense necessitat de trobar-se a la realitat.

3.Àudios eròtics


Intercanviar aquests àudios s'ha convertit també en una tendència. I és que l'oïda pot afavorir la química quan la vista i el tacte no poden acompanyar el moment. En aquesta línia, estan tenint molt èxit companyies com Quinn o Femtasy, proveïdors d'àudios eròtics per incrementar l'excitació i la imaginació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: