Logotip de Adolescents.cat

Mor als 24 anys l'influencer i model Harry Brant

per Redacció, el 20 de gener de 2021 a les 07:56
Harry Brant, model i influencer, va morir aquest dilluns als 24 anys, segons s'ha sabut fa poques hores. La seva família ha anunciat que el jove va patir una sobredosi accidental després d'ingerir diversos medicaments que li havien receptat per fer front a les seves addiccions. Segons fonts pròximes a la família, feia anys que el model lluitava contra l'addicció i estava previst que ingressés en un centre de rehabilitació.

Harry Brant, fill de la supermodel Stephanie Seymour i de l'empresari del món editorial Peter M. Brant, va saltar a la fama el 2015 quan va llançar una col·lecció cosmètica per a la firma MAC, que en poques setmanes es va convertir en un èxit de vendes. Des de llavors, havia col·laborat amb diverses marques i protagonitzat campanyes de moda.


La família ha emès un comunicat en què asseguren que estan "devastats" per la mort del Harry i on recorden els seus mèrits: "Va aconseguir molt en els seus 24 anys, però mai tindrem l'oportunitat de veure què més podria haver fet".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Harry Brant (@harry_brant)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: