Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les postures sexuals preferides a Europa

per Redacció, el 19 de gener de 2021 a les 12:53
Quines són les postures sexuals preferides a Europa? Aquesta és la pregunta que es va proposar respondre la web especialitzada en sexualitat Dred. Per a fer-ho van enquestar més de 2.000 persones d'arreu del continent, a les quals se'ls van platejar qüestions relacionades amb els seus gustos i hàbits sexuals.

Resultats? La postura preferida dels i les europees és el gosset, seguida del missioner. Completen el top 5, la postura de l'amazona, la de l'arat i la de la cullereta. Com que aquestes 3 últimes són menys conegudes que les primeres, us n'expliquem més detalls:


L'amazona
L'amazona, en parelles heterosexuals, fa referència a aquelles postures en què la noia es col·loca al damunt. Una de les variants més populars consisteix a practicar-la utilitzant una cadira: ell s'hi asseu damunt i ella es col·loca a sobre. En no estar estirats, es guanya més llibertat de moviment.


La de l'arat
Un dels membres de la parella s'estira de panxa cap amunt i eleva lleugerament les cames, mantenir-les juntes. L'altra persona, de genolls, la penetra o l'estimula utilitzant les mans o una joguina sexual. 

La cullereta
És una de les postures més còmodes i que permet diverses estimulacions. Els membres de la parella es col·loquen en la posició de la cullereta (estirats de costat i un donant-li l'esquena a l'altre). La persona que està al darrere pot penetrar o estimular a l'altre, mentre que la persona que està al davant pot tocar-se a ella mateixa per incrementar el plaer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: