Logotip de Adolescents.cat

Els insults més utilitzats pels adolescents

per Redacció, el 18 de gener de 2021 a les 12:22

Després de conèixer els resultats de l'estudi que van realitzar els filòlegs María Méndez Santos i Jon Andoni Duñabeitia, de la Universitat d'Alacant i la Universitat Nebrija (Madrid) on s'assenyalava que els insults més utilitzats són "gilipolles", "imbècil" i "cabró/cabrona", ens vau enviar comentaris demanant-nos que féssim un article similar, però centrat en els adolescents.

Us vam demanar per Instagram que ens enviéssiu els insults que més utilitzàveu i avui hem recollit algunes de les respostes més repetides. Sigui com sigui, i això ja ho sabeu, el millor sempre és parlar amb respecte als altres. Si bé moltes d'aquestes paraules, segons ens heu dit, les utilitzeu en to de broma amb els vostres amics/gues.


1.Imbècil

 

2.Gilipolles

 

3.Tonto/a

 

4.Inútil

 

5.Cabró/na

 

6.Estúpid/a

 

7.Zorra

 

8.Capullo

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: