Logotip de Adolescents.cat

5 formes de lligar per WhatsApp que has d'evitar

per Adolescents.cat, el 24 de gener de 2021 a les 08:03
En ple segle XXI (i en temps de pandèmia) qui no ha lligat per WhatsApp? És la manera més fàcil d'anar coneixent més a una persona. Això sí, també s'ha d'anar alerta perquè, amagats/des darrera una pantalla, és molt fàcil caure en enganys o tendències poc saludables.

Avui et compartim 5 tàctiques gens sanes que algunes persones utilitzen per WhatsApp quan es cansen d'algú. Para atenció i si t'hi trobes, fuig!


Deflexing



Saps quan preguntes “quan tornarem a quedar?” i l’altra persona t’ignora o canvia de tema? Doncs això. Si et passa una vegada es pot tolerar, però si et passa més d’un cop, passa d’aquesta persona.


Turboparella



És una relació que de cop es veu molt accelarada i comença a fer passos molt depressa. En l’adolescència no és tan comuna, però sí quan ens fem més grans. Recorda això: Anar molt ràpid pot ser contraproduent, cal conèixer bé l’altra persona i les decisions importants mereixen consciència i temps.

Whelming



Quan una persona no para de “xulejar” davant teu de la quantitat de gent amb la que lliga i amb la que s’ha liat… fuig! És un patró de persona que pot acabar amb la teva autoestima.

Bomba d’amor



És aquesta persona que sembla que no tingui res més a fer que estar enganxada al mòbil enviant missatges d’amor. Encara que t’agradi l’altra persona, és important no generar dependències d’aquest tipus perquè pot acabar amb malentesos i decepcions.

Caspering



S’assembla al ghosting però enlloc de desaparèixer de cop, en el “caspering” la persona va desapareixent poc a poc sense donar explicacions. Pregunta’t: Et compensa seguir parlant amb algú que mostra poc interès?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: