Logotip de Adolescents.cat

4 trucs per seduir amb les teves mans

per Redacció, el 18 de gener de 2021 a les 11:29

La seducció és qüestió d'actitud i existeixen alguns gestos que poden marcar un abans i un després en la teva manera de lligar. Com explica Platanomelon, les mans poden parlar per si soles i poden ser un gran aliat a l'hora de coquetejar. Alguns trucs que pots fer servir per seduir amb les teves mans són els següents:

1.Ensenya les teves mans

 

Pot ser que et trobis amb aquella persona que tant t'agrada i que no sàpigues si és moment de fer el pas i llençar-te. En aquest cas, recorda la frase de "mai ho sabràs si no ho intentes" i repeteix-te-la sempre que dubtis. Això sí, abans pots posar en marxa aquest truc de seducció i mostrar les teves mans, un gest que transmetrà a l'altra persona que tens seguretat en tu mateix. Pots jugar amb un objecte que portis posat per ensenyar els teus canells o, fins i tot, agafar alguna cosa amb la mà que et permeti gesticular de manera més còmoda.

2.Fes un gest suau

 

Acompanyar les teves paraules amb moviments suaus i pausats ajudarà a relaxar i apropar l'altra persona, ja que aquest gest la farà sentir confiada. Per fer-ho de manera correcta intenta allunyar els braços del teu cos. Si et quedes amb els braços plegats o enganxes les mans al teu cos, semblarà que t'estàs protegint i allunyaràs a l'altra persona.

Shawn Mendes GIF - ShawnMendes - Discover & Share GIFs

3.La tècnica de la mà caiguda

 
Evita els gestos ferms i rígids, ja que aquests poden transmetre duresa i fer que l'altra persona es posi una mica tensa. Per això cal relaxar els canells i adoptar una postura corporal oberta que transmeti a l'altra persona un sentiment de "t'estic mostrant atenció".

4.Tocar-se els cabells

 
Aquest és un dels símptomes que et delata quan algú t'agrada. Aquest gest se sol fer de manera inconscient i és una manera de coquetejar amb l'altra persona. Si vols utilitzar-ho per seduir, pots fer el següent: si tens el cabell llarg, col·locat els cabells a un costat, tocat les puntes.... Si tens els cabells curts, passa la mà pel cap lentament per tal que l'altra persona s'adoni que li agrades.

Barbería Sr. Woods. — ¿Sabes lavar tu cabello?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: