Logotip de Adolescents.cat

En què consisteix el mètode 369 que s'està fent viral a Tik Tok?

per Redacció, el 18 de gener de 2021 a les 10:12

El mètode 369 s'està fent viral a la plataforma de Tik Tok. I és que aquests últims dies han sigut molts els usuaris que han decidit provar aquesta tècnica que els promet aconseguir que les seves aspiracions es facin "realitat".

Com explica Sarah Potter a Refinery29, aquest mètode sorgeix de la combinació de dues teories: d'una banda, la teoria de Nikola Tesla, que creu que els números tres, sis i nou són números divins, ja que el tres, diu, ens connecta directament amb l'univers, el sis representa la força que tenim a dins i el nou ens ajuda a passar pàgina i ens allibera de qualsevol dubte sobre nosaltres mateixos. I, d'altra banda, la teoria d'Abraham Hicks, que concrets que si et focalitzes en un pensament durant 17 segons, començaràs a atraure altres pensaments i energies que t'ajudaran a fer-lo realitat.


Per seguir aquest mètode el que es necessita, primer de tot, és saber què es vol aconseguir. Un cop es té l'objectiu, cal fer el següent durant 45 dies (la suma de 4+5=9):

- Al matí, escriure tres vegades el manifest (objectiu).

 

- A la tarda, escrire sis vegades el  manifest (objectiu).

 

- A la nit, escriure nou vegades el teu manifest (objectiu).

 
 
@clarkkegley

Powerful 3-6-9 Technique! #thelawofattraction #loa #thesecret #lawofattraction #manifest #spiritual #manifestation

♬ original sound - Clark

Aquest mètode no està comprovat per la ciència i és només una creença, així doncs, cal deixar clar que la seva efectivitat no ha estat comprovada i que es tracta només d'una teoria.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: