Logotip de Adolescents.cat

Què és la cuffing season?

per Redacció, el 15 de gener de 2021 a les 12:41
Cada dia hi ha més termes, la majoria en anglès, per referir-se al món de les relacions: one night stand, ghosting, blid date.. i ara se n'hi afegeix un de nou el cuffing season.

A què fa referència el "cuffing season"?


Es refereix a la temporada que va de la tardor a l'hivern. Aquella època de l'any en què la gent se sol quedar a casa i en què més es troba a faltar la companyia humana. De fet, diversos experts assenyalen que durant els mesos de fred les persones solteres estan més predisposades a trobar parella que durant l'estiu.

Tenint en compte això, aplicacions de cites com Tinder i Bumble han afegit algunes eines per tal que els seus usuaris tinguin l'"oportunitat" de passar l'hivern amb un cuffing buddy al costat, és a dir, amb una parella estacional: algú amb qui saps que només passaràs una temporada.


Molts sexòlegs asseguren que amb la pandèmia la cuffing season s'està allargant, ja que és més difícil conèixer a persones noves. Ara bé, cal anar amb compte a l'hora de tenir una relació d'aquest estil. Primer de tot, cal que els membres de la parella tinguin clar que es tracta, en principi, d'una relació esporàdica. I en segon lloc, si els seus sentiments cap a l'altre canvien, és molt important que siguin sincers per tal de no fer-se mal.

one direction girl GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: