Logotip de Adolescents.cat

Netflix anuncia una nova versió de la pel·lícula Matilda

per Adolescents.cat, el 12 de gener de 2021 a les 10:13
Si pensem en pel·lícules clàssiques que es troben en el record de més d'una generació, una de les primeres que ens ve al cap és 'Matilda'. La història d'una nena que tothom admirava per la seva intel·ligència i els seus poders màgics els quals utilitzava per fer front a aquells que complicaven la vida als altres.

Aquesta pel·lícula es va estrenar l'any 1996, però malgrat tot mai ha passat de moda. És precisament per això, per la seva popularitat, que la plataforma Netflix i la productora Sony han decidit fer-ne un remake.


Aquesta nova versió, però, no està inspirada del tot en el film dirigit per Dani Devito sinó en el musical 'Matilda The musical' representat a Broadway fins el 2017.

A hores d'ara, encara falten per tancar diversos detalls sobre la pel·lícula, com ara la seva data d'estrena. El que sí que sabem és que el seu director serà Mattew Warchus i que pel paper de Matilda sona Lashana Lynch, actriu que també ha participat a 'Capitana Marvel' o 'Sin tiempo para morir'.

 

Si encara no heu vist 'Matilda' , està disponible a Netflix!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: