Logotip de Adolescents.cat

5 sèries premiades que val la pena veure

per Adolescents.cat, el 8 d'abril de 2021 a les 06:00
No saps què veure? Et proposem 5 sèries premiades que val molt la pena veure.


'Unortodox'


Una de les estrenes més impactants del 2020. Basada en la història real de Deborah Feldman, explica com aquesta noia jueva ortodoxa abandona Nova York i viatja fins a Berlín per començar de zero i fugir d'una vida que no li agrada i un matrimoni que no la fa feliç. 

'Breaking Bad'


Catalogada des que es va emetre com una de les millors sèries de televisió. Diuen els qui l'han vist que després d'acabar-la et queda un buit existencial. La sèrie tracta d'un professor de química malalt de càncer que veu en la fabricació de drogues la seva única sortida. Protagonitzada per Bryan Cranston i Aaron Paul, és un 'must see' per aquells que us encanten les sèries.

'Peaky Blinders'


Se centra en els Shelby, una família de mafiosos que opera a la ciutat de Birmingham després de la Primera Guerra Mundial. Si no l'has vista, et recomanem que la comencis, ja que la sisena temporada s'espera per aquest 2021.

'Anne with an e'


Aquesta adaptació de l'obra de Lucy Maud Mongomery, explica la vida d'una nena òrfena. En aquesta història emocionant i emotiva es toquen temes com el feminisme, el maltractament o el racisme.

'Modern Family'


Una de les millors comèdies que s'ha emès. És perfecte per combatre qualsevol dia gris. En cada capítol gaudiràs d'aquesta estranya i extensa família i et serà impossible no empatitzar amb alguns dels personatges. Compta amb 250 capítols i la gran majoria són molt bons.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: