Logotip de Adolescents.cat

Diuen que aquesta és una de les sèries més addictives d'aquest 2021

per Redacció, el 16 de gener de 2021 a les 06:00

La sèrie Equinox va ser estrenada per Netflix fa pocs dies i ja s'ha convertit en una de les produccions més addictives de la plataforma. Es tracta d'una sèrie de suspens basada en un podcast danès molt popular que en pocs dies ha assolit la quarta posició de les més vistes.

De què va?


La protagonista és l'Astrid, una nena que amb només 9 anys va viure la desaparició de la classe de l'últim curs de la seva escola. Aquests fets, que van tenir lloc el 1999, van provocar un gran trauma a la protagonista, ja que la seva germana va ser una de les persones desaparegudes. Després de mesos de malsons, la jove decideix esbrinar què va passar...el que descobrirà és una veritat pertorbadora que mai hauria pogut imaginar.

Equinox és una sèrie fàcil de veure: la trama atrapa des del primer minut i fa que estiguis totalment enganxat a la pantalla. A més a més és ideal per fer una marató, només té sis capítols de 45 minuts cada un.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: