Logotip de Adolescents.cat

10 comèdies que s'estrenen el 2021

per Adolescents.cat, el 10 de gener de 2021 a les 10:08
Sens dubte, l'any 2020 ens deu moltes coses i una d'aquestes són riures, i el cinema ens porta un 2021 replet de comèdies, us portem 10! 

'Sweetheart’

 

Ens explica les situacions d'estrès, amb tocs de comèdia, a les que s'enfronta Heloise, una mare de tres fills que veu com la més petita abandona el niu per estudiar a Canadà. I com s'enfronta Heloise al síndrome del niu buit.
Data d'estrena: 29 de gener.



'The Kid’


El clàssic de Charles Chaplin tornarà a estrenar-se a la gran pantalla aquest 2021. Però, per què? Aquesta gran obra mestra de Chaplin compleix el 6 de febrer, 100 anys. Per això, el cine li vol rendir a un gran homenatge al rei del cinema mut i oferirà una versió restaurada de 'el chico' en 4K.
Data d'estrena: 6 febrer.

‘Freaky’


Tot i que la pel·lícula està classificada amb el gènere de terror, el cert és que comèdia no li falta. Explica la història d'un intercanvi de cossos entre un assassí en sèrie i una adolescent. Aquests tenen menys de 24h per revertir el canvi i que no es torni permanent.
Data d'estrena: 19 de febrer.


'El rey de Zamunda'


El Príncep Akeem està a punt de ser coronat com a rei, però haurà de viatjar un altre cop a Nova York per trobar-se amb el que pot ser el seu successor al regne de Zamunda. Eddie Murphy torna a protagonitzar aquesta seqüela i, que s'estrenarà directament a la plataforma Amazon Prime.
Data d'estrena: 5 de març.



‘Un Triomphe’


Guanyadora del premi a millor comèdia als Premis de Cinema Europeu.
Explica la història d'Etienne, un actor a l'atur que dirigeix un taller de teatre a una presó on aconseguirà reunir a un grup d'interns per representar una obra de Samuel Beckett. Aquesta comèdia francesa ens promet riures i sobretot, sentit de l'humor.
Data d'estrena: 26 març. 



‘Bob's Burgers: The movie’


La sèrie animada de Loren Bouchard, salta a la gran pantalla aquest 2021. Segons les pistes que ens ha donat el creador, la història explicarà tots els temes que s'han tocat a la sèrie i a més vol que els seus personatges visquin una experiència única. Ho aconseguirà?
Data d'estrena: 9 d'abril.

 


‘Cruella’


Emma Stone de mans del director de l'emotiva pel·lícula 'I Tonya', es fica a la pell d'Estrella (Cruella De Vill) que conviu pels carrers de Londres de la dècada dels 80 juntament amb altres matons. Així, podrem saber d'una vegada d'on ve el seu odi als dàlmates que la van convertir en la malvada de la pel·lícula Disney de '101 dàlmates'
Data d'estrena: 11 juny.


¡A todo tren! Destino Asturias


Després de l'èxit de 'Padre no hay mas que uno' i 'Padre no hay mas que uno 2' el director Santiago Segura segueix explorant la comèdia familiar amb aquest film protagonitzat per Leo Harlem y ell mateix.
Amb un argument aparentment simple: un pare i un avi que han de portar a un grup de nens a un campament però que serà un camí ple d'obstacles.
Data d'estrena: Estiu 2021.
 


‘Poliamor para principiantes’


El cineasta Fernando Colomo, torna a la gran pantalla amb una comèdia romàntica que explorarà el tant comentat poliamor a través de la confrontació d'un noi defensor de l'amor romàntic i una noia practicant de la llibertat amorosa. Tot això, amb uns actors de primera com son Karra Elejalde, Toni Acosta, Quim Àvila Conde, María Pedraza, Luis Bermejo, Cristina Gallego, Inma Cuevas, Lola Rodríguez, Susi Caramelo i Mery Cabezuelo.
Data d'estrena: 18 juny.

 


‘La Familia Perfecta’


Després de guanyar el premi Goya a 'Mejor Dirección Nobel' per 'Carmen y Lola', Arantxa Echevarría es passa al gènere de comèdia protagonitzada per actors espanyols de renom com: Belén Rueda, José Coronado, Gonzalo de Castro, Carolina Yuste, Gonzalo Ramos, Pepa Aniorte i Jesús Vidal. Veient el cartell podríem dir que l'èxit ja el te mig assegurat.
Data d'estrena: 3 de desembre.
[
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: