Logotip de Adolescents.cat

Sèries i pel·lícules que t'agradaran si has vist Bridgerton

per Adolescents.cat, el 12 de gener de 2021 a les 10:38

La sèrie 'Bridgerton' ha sigut tot un èxit des que es va estrenar el dia de Nadal, sobretot per la sorprenent barreja de comèdia, amor i sexe ambientats al segle XIX. Si us ha agradat aquest estil us proposem sèries i pel·lícules amb les quals també gaudireu molt.

'Emma' (2020)


Un film proper a l'estil dels 'Bridgerton'. Parodia una època on l'amor fugaç no existeix i tot ha d'anar pas a pas. La pel·lícula està protagonitzada per Anya Taylor - Joy, més coneguda com a Beth Harmon pel seu paper a Gambito de dama. Carisma, humor i amor no falten en aquesta producció que és una nova adaptació de la novel·la de Jane Austen.


'The Great' (2020)


Narra la història de com Catalina la gran, dona de l'emperador de Rússia, comença un complot per matar al seu marit i convertir-se així en emperadriu del país. El resultat és una comèdia que barreja la història real amb una delirant ficció. Es pot veure a la plataforma Starzplay i us anunciem que la segona temporada ja s'està rodant!
[youtube]

'Orgullo y Prejuicio' (2005)


Segur que heu sentit parlar d'aquesta obra de Jane Austen. Encara que aquesta pel·lícula té més trets romàntics en comú amb Romeu i Julieta que amb Daphne Bridgerton, podríem dir que la Lizzie és un primer prototip de la protagonista dels Bridgerton.


'Harlots'


Aquesta sèrie creada per ITV explica l'enfrontament entre les cases de 'madames' del Londres del XVII per aconseguir clients. Una sèrie que vol denunciar la situació d'aquestes dones, però que no oblida els tocs de comèdia.


Un juego de caballeros


Minisèrie de 6 episodis sobre els orígens del futbol modern a Anglaterra. Dos futbolistes del segle XIX, de classes socials molt diferents, afronten conflictes professionals i personals amb un objectiu: canviar aquest esport -i també Anglaterra- per sempre... 


Downton Abbey


Ambientada el 1912 en una mansió anglesa i abastant un període que cobreix des de la Primera Guerra Mundial fins al començament dels anys 20, Downton Abbey narra la història d'una complicada comunitat. La casa ha estat durant generacions la llar de l'aristocràtica família Crawley, però també on els seus criats viuen, fan els seus plans i somien. Alguns són fidels a la familia, però altres en canvi marxen buscant una vida millor, amor o simplement aventures. La gran diferència resideix en què mentre ells coneixen molts secrets de la família, la família sap molt poc d'ells.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: