Logotip de Adolescents.cat

Pel·lícules per veure quan estàs superant una una ruptura amorosa

per Redacció, el 21 de maig de 2021 a les 06:00

Passar per una ruptura amorosa pot arribar a ser molt dolorós i moltes persones decideixen refugiar-se en la literatura o, fins i tot, en pel·lícules. A vegades, sentir-te identificat amb els protagonistes d'una altra història et fa tenir una perpectiva diferent i t'ajuda a superar les diferents fases per les quals passem després de deixar-ho amb algú. Per aquest motiu, et proposem diverses pel·lícules per veure quan estiguis travessant aquest moment:


1.El lado bueno de las cosas


Aquesta pel·lícula de David O. Russell del 2013 gira entorn la història d'en Pat, un professor divorciat que torna a casa dels seus pares després d'haver estat vuit mesos en una institució mental. Intentarà recuperar un passat trencat i reconciliar-se amb la seva exdona. Les coses, però, es complicaran quan conegui a la Tiffany, qui s'oferirà a ajudar-lo a recuperar la seva parella, a canvi de que balli amb ella en un concurs. De mica en mica aniran formant un vincle inesperat i aniran descobrint la part positiva de les seves vides.
 

2.Her


La pel·lícula de Spike Jonze del 2013 situa a l'espectador en un futur no molt llunyà per explicar la història d'en Theodore Twombly, un escriptor solitari i desanimat que es compra un nou sistema operatiu basat en un model d'intel·ligència artificial. Quan Theodore comença a interactuar i intimar amb aquest software, la veu dolça i atractiva de Samantha farà que s'enamori completament d'ella. Aquesta pel·lícula ens parla de sexe, passió, desig, amor i desamor.
 

3.The Holiday


Es tracta d'una pel·lícula de Nancy Meyers del 2006 que narra la vida d'Amanda Woods, una dona que acaba de divorciar-se, i l'Iris, una londinenca que té una relació que només li genera patiment. Amanda decideix marxar de vacances per tal d'oblidar la seva ruptura i en una pàgina d'intercanvi de cases troba l'oferta de l'Iris. Per part seva, l'Iris accepta traslladar-se temporalment a l'habitatge d'Amanda per intentar trobar-se a ella mateixa. El destí, però, té guardades noves oportunitats per a elles.
 

4.500 días juntos


És una pel·lícula de Marc Webb del 2009 que narra la història d'en Tom i la Summer. Ell experimenta un llarg dol i analitza de forma obsessiva els 500 días que va passar amb la Summer per descobrir en quina part va fallar la seva relació amorosa. En Tom haurà de gestionar els pensaments que li passen per la ment mentre intenta superar aquesta ruptura i redescobrir les passions de la vida.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: