Logotip de Adolescents.cat

14 sèries de Netflix per veure en un cap de setmana

per Redacció, el 15 de maig de 2021 a les 06:00
T’encanten les sèries però sents que no tens temps per seguir-les? No et preocupis! Et proposem algunes de les ficcions més famoses de Netflix que podràs veure en només un cap de setmana:

1.Alguien tiene que morir

 

És una sèrie espanyola que se situa després de la Guerra Civil. Reflecteix com ha canviat la societat a través de la història d'una família que amaga molts secrets en una de les èpoques més dures del franquisme. El director és el mexicà Manolo Caro i entre els actors hi trobem noms coneguts com Ester Expósito i Carlos Cuevas. Tan sols necessitaràs dues hores i mitja per veure-la sencera.



2.After Life

 
Aquesta sèrie britànica narra la història d’un periodista que ha de tornar a la seva vida després de la mort de la seva dona. El protagonista, en Tony, sembla fugir de l’ajuda que les persones del seu voltant volen oferir-li. Només necessitaràs cinc hores per veure les dues temporades!



3.Bonding

 
Narra la història d'en Pete i la Tiff, una parella d'amics una mica peculiars. Ella és una universitària neoyorkina que treballa com dominatrix mentre ell és el gay de l'institut i el seu assistent. Són capítols curts i per veure'ls tots necessitaràs dues hores.



4.Gambito de Dama

 
Aquesta sèrie ha estat un dels últims èxits de Netflix. Està basada en la novel·la de Walter Tevis i narra la història de la Beth Harmon. Podràs seguir la trajectòria que segueix per convertir-se en la millor jugadora d'escacs del món mentre gestiona els seus problemes sentimentals i les seves addiccions. Per veure-la necessitaràs un total de sis hores.

 

5.The End of the Fucking World

 
És una de les sèries adolescents que més ha triomfat a la plataforma. Narra la història de dos joves que es troben en plena crisis d'identitat i decideixen fugir de casa. Els protagonistes tenen unes personalitats molt característiques i la seva amistat canviarà les seves vides per sempre. Necessitaràs cinc hores i mitja per veure les dues temporades.



6.Maniac

 
Aquesta sèrie és de les més llargues i entravessades, però val la pena mirar-la si t'agrada aquest tipus d'històries. La sèrie pren partida en un assaig clínic, on dos desconeguts coincideixen i està protagonitzada per Emma Stone, Jonah Hill i Justin Theroux. Per visualitzar-la necessitaràs sis hores.



7.Chambers

 
Aquesta sèrie narra la història d'una jove que ha hagut de sobreviure a un trasplantament després d'haver patit un accident. Està obsessionada amb la donant de cor que li va salvar la vida i va notant canvis en la seva personalitat mentre investiga la seva misteriosa mort. Sembla que cada vegada s'assembla més a la propietària del que ara és el seu cor. Per veure-la necessitaràs set hores.

 

8.Creedme

 
Es caracteritza pel seu gran repartiment, pel seu argument i per tots els temes sobre els quals reflexiona. Narra la història real d’una jove que denuncia que ha estat violada i com ningú la creu perquè no s’està comportant com “hauria de comportar-se” una dona violada. Només sis hores seran suficients per conèixer aquesta història. 



9.Así nos ven

 
La sèrie està basada en fets reals i narra la història de nois afroamericans que són injustament acusats per un crim a Central Park durant la dècada dels 80. Necessitaràs cinc hores per veure tot el seu procés judicial. 

 

10.Muñeca Rusa 
Es tracta de la història de la Nadia, una noia que es troba a la festa del seu aniversari quan de sobte pateix un petit accident i mor. Aleshores, es desperta al mateix punt, però torna a morir. És un bucle que et mantindrà tres hores enganxada a la pantalla. 

 

11.Los Favoritos de Midas

 
Aquesta sèrie ha estat dirigida per Mateo Gil i narra la història d'un grup d'extorsionadors anònims que recorren a Víctor Genovés (Luis Tosar) amb la finalitat d'exigir-li 50 milions d'euros o, en el cas que no accedeixi a realitzar aquesta "donació", cada cinc dies s'encarregaran que una persona desconeguda mori. Cinc hores seran suficient per veure aquest Thriller.

 

12.Typewriter

 
És una sèrie de terror basada en un grup de joves que cacen fantasmes, una família que viu en una mansió encantada i un fantasma. Necessitaràs quatre hores per veure tota la sèrie.



13.Crashing

 
Es tracta d’una sèrie molt entretinguda que narra la història d’un grup de joves que són els “property guardians” d’un hospital, on Lulu es quedarà a viure després d’haver arribat a Londres i no trobar feina ni lloc on viure. Dues hores i mitja seran suficients per endinsar-te en aquesta història.



14.Unorthodox

 
És la història real de Deborah Feldman, una jove jueva que intenta escapar de la conservadora branca jueva dels Satmar. Dins aquesta branca, les dones han de vestir discretament, cobrir el seu cabell i quedar-se a casa per no anar a la universitat. Ella, en canvi, decideix llegir i culturitzar-se fins a adonar-se que la seva vida pot ser d’una altra manera. Necessitaràs menys de quatre hores per conèixer la seva història. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: