Logotip de Adolescents.cat

12 pel·lícules desconegudes que van ser aclamades per la crítica

per Adolescents.cat, el 24 de juny de 2021 a les 06:00
Des de la redacció et presentem aquestes recull de 15 pel·lícules poc conegudes que et recomanem que vegis!

1.'You Were Never Really Here' (Lynne Ramsay, 2017)


Film protagonitzat per Joaquin Phoenix que es posa en la pell d'un veterà de guerra que dedica el seu temps a salvar dones que són explotades sexualment. Un dia rep una trucada d'un polític, per avisar-lo que la seva filla ha estat segrestada.


2.'Certain women' (Kelly Reichardt, 2016)


La vida de diverses dones es creua en un petit poble dels Estats Units on cada una està intentant tenir èxit en el que fa, però sense gaire sort.

3.'Bande de Filles'(Céline Sciamma, 2014)


Per Marieme la vida és una successió de prohibicions. La seva vida canvia quan coneix a un grup de noies i decideix deixar enrere el passat: el seu nom, la seva manera de vestir i l'escola. 

4.'Stories we tell' (Sarah Polley, 2012)


El cinema també pot destapar secrets familiars. La mateixa directora, Sarah Polley busca una resposta a un dels enigmes que rodeja la seva família a través d'entrevistes i imatges familiars on els seus pares, germans i amics fan declaracions contradictòries i construeixen un mosaic emocional que va obrir pas, l'any 2012, a una nova línia de documentals.
 

5.'Under the skin' (Jonathan Glazer, 2013)


Protagonitzada per Scarlett Johansson, se centra en una misteriosa dona que arrossega a homes solitaris i confiats a un destí fatal. Es tracta d'una adaptació surrealista d'una novel·la homònima de Michel Faber.
 

6.'Diamond Flash' (Carlos Vermut, 2011)


Explica la història de cinc dones, Violeta, Lola, Elena, Juana i Enriqueta que busquen desperadament una cosa a la seva vida. Aquestes estan relacionades, sense saber-ho amb Diamond Flash, un misteriós personatge que canviarà les seves vides per sempre.

7.'Right Now, Wrong Then' (Hong Sang-soo, 2015)


La pel·lícula explica la història d'un director de cine independent que està de visita a una ciutat on, casualment, es projecta un film seu. Descobrint els misteris de la ciutat, es troba amb una jove que li canviarà els esquemes.
 

8.'10.000 KM' (Carles Marqués-Marcet, 2014)


Pel·lícula catalana que explora la mort lenta i l'agonia d'una relació a distància amb dos personatges, l'Alex i en Sergi, una parella disposada a fer un pas més i tenir un fill. Inesperadament l' Alex aconsegueix la beca dels seus somnis a los Àngeles el que obligarà aquesta jove parella a viure una relació a 10.000 km de distància.

9.'Jackie' (Pablo Larraín, 2016)


Pel·lícula sobre l'exprimera dama estatunidenca, Jaquelin Kennedy. Explica la història dels dies posteriors a l'assassinat del seu marit, JFK. Un biopic molt personal que explora els seus pensaments i sentiments dies després del que va passar a Dallas.

10.'La enfermedad del domingo' (Ramón Salazar, 2018)


Narra la història de l'Anabel i la seva filla Chiara quan, 38 anys després es retroben després que l'Anabel l'abandonés. Chiara li demana a la seva mare que passin 10 dies juntes, Anabel veu l'oportunitat perfecta per recuperar-la després de tant de temps, però potser no són les mateixes intencions que les de la seva filla.


11. 'The diary of a teenage girl' (Marielle Heller, 2015)


Explica la història de Minnie Goetze, una adolescent als anys 70 que aspira a ser artista de còmics, mentre explora l'amor i la sexualitat.


12.'The Love Witch' (Anna Biller, 2016)


Una jove bruixa està disposada a trobar l'amor de la seva vida a partir de conjurs màgics que li permetin seduir a qualsevol. Quan per fi troba a l'home dels seus somnis, el desig es transforma en desesperació i bogeria. Un film en homenatge a totes les pel·lícules de bruixes dels anys seixanta. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: