Logotip de Adolescents.cat

Un petit secret de "the Big Bang Theory"

per Redacció, el 5 de gener de 2021 a les 09:09

El 16 de maig de 2019 es va emetre l'últim episodi de la sèrie "The Big Bang Theory". En els últims mesos hem anat descobrint curiositats sobre els personatges, avui ens centrem en el personatge Leonard Hofstadter interpretat per Johnny Galecki. Aquest personatge es caracteritzava per la seva forma de vestir i les seves ulleres.

L'actor ha reconegut recentment en una entrevista del Huffington Post que les ulleres van estar a punt de no aparèixer a la sèrie. Explica que van estar assajant el primer episodi durant una setmana i mitja i quan van decidir començar a gravar li van dir: "Ara et trauràs les ulleres, oi?". Ell va respondre que no se les volia treure perquè creia que podia ser un tret característic del Leonard. Els productors es van quedar sorpresos perquè pensaven que les estava utilitzant només pels assajos, però sort que li van deixar que les portes perquè no ens podem imaginar un Leonard sense ulleres.


A més a més, ens hem de fixar en el fet que les seves ulleres no tenen mai vidre. Això es deu a que si les portava es reflectien totes les llums del set i això feia que les càmeres captessin el reflex, espatllant així les escenes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: