Logotip de Adolescents.cat

5 coses que aprens d'un amor veritable

per Redacció, el 1 d'abril de 2021 a les 06:00
L'amor veritable és de les sensacions més boniques que pots experimentar. T'ajuda a créixer com a persona i t'aporta aprenentatges molt valuosos.


1.Aprens a confiar en la teva parella


La confiança és la base de qualsevol mena de relació. Per tal que una relació sigui duradora i sana, cal que confiïs plenament en l'altra persona. De fet, les millors relacions parteixen i es construeixen sobre una confiança profunda.

2.Fomentes el creixement i el canvi


Quan es viu en una relació, les dues persones tenen el dret de descobrir, aprendre i millorar dia a dia. La teva parella ha de ser una ajuda i mai un obstacle per aconseguir els teus somnis i fer allò que et fa feliç. Donar suport a l'altra persona és necessari i animar-vos a explorar i fer noves activitats us permetrà seguir creixent i us allunyarà de la rutina.

3.Aprens que els mal entesos són inevitables


Tots percebem i entenem les coses d'una manera particular, tot i formar part d'una relació sana i gratificant. És possible que per molt semblant que siguis amb una persona, cadascuna tingui els seus propis matisos. És natural, doncs, que dins una parella hi hagi malentesos i el que és important és reflexionar abans de dir el primer que et passa pel cap. Cal ser humil i ser capaç de reconèixer l'error.

4.Admets les teves debilitats


Quan comencem una relació i ens enamorem, solem percebre i sentir a l'altra persona com un superheroi. Però saps que no ho és i tampoc hauries de pretendre que ho fos. Tots som éssers humans i ningú és perfecte. Per tal de tenir una relació estable i seria, un requisit és que les debilitats d'ambdues parts siguin visibles. Això permetrà que la teva parella sigui més sensible amb les coses que et molesten i que et pugui ajudar.

5.Mostres els teus sentiments


Si vols que la relació sigui realment sana, cal que la teva parella se senti estimada i respectada. És important que els dos sapigueu el que sentiu i que en moments de tensió, malentesos o discussions ho tingueu present. Pren-te el temps necessari per expressar els teus sentiments per tal que la teva parella no ho pugui malinterpretar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: