Logotip de Adolescents.cat

Horòscop 2021: què t'espera aquest any?

per Adolescents.cat, el 1 de gener de 2021 a les 09:08
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del 2021 d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest any és perquè explotis el o la líder nat/a que tens a dins. Ara bé, la pregunta més important és: quina és la teva meta? Posa els ulls en aquest objectiu i no et desviïs. Això sí, sigues realista, objectiu i visionari. És important que li perdis por a l’èxit i també al fracàs. És un any d’experimentar i innovar. La paciència i l’esforç seran les claus. L’enfoc ha d’estar en plans i metes realistes.

També és un any en el que hauràs d’assumir més responsabilitats, així que és important que paris atenció a quines persones vols que t’acompanyin en aquest camí. Si esculls bé les companyies podràs intercanviar idees molt interessants i connectar amb altres tipus de persones. Això sempre és positiu i ens ajuda a créixer!

També sentiràs que estan canviant els teus valors, i això és bo! Tindràs molt més clar què és important per a tu.

El teu lema: Pensament correcte, paraula correcta i acció correcta.

TAURE
El 2021 et demana reinvenció en les àrees més importants de la teva vida, i és que Urà, el planeta del canvi estarà en el teu signe fins el 2025. Això vol dir que serà una època intensa amb canvis importants per a tu. És com si, d’alguna manera, es trenqui i desorganitza el que existeix per donar cabuda a les coses noves. T’obliga a canviar, així que flueix i no t’hi resisteixis.

Aquest any treballaràs més en tu i seràs més conscient de en quines coses has de millorar i què has de transformar i reinventar. 

Tindràs grans oportunitats per desenvolupar la teva creativitat! Pots sentir-te nerviós/a, impacient i inquiet/a, i aquesta creativitat t’ajudarà molt a canalitzar-ho i dedicar-te al que més t’agradi. Si vols iniciar o anunciar alguna cosa, l’abril i el maig són molt bons mesos per a tu.

Estàs en procés d’autodescobriment i de desenganxar-te d’allò que et pesa massa. Estàs en un canvi de cicle, aprofita-ho i pensa que tot passa per una raó. 

El teu lema: Obre’t a la vida i fes les paus amb el caos i la incertesa.

BESSONS
El node nord et demana que escoltis la teva pròpia vibració i defineixis la teva personalitat real i autèntica. Et (re)descobriràs per deixar d’estar a l’ombra dels altres. Reafirmaràs el teu ego i et preguntaràs quins són els teus valors, ideals, el tipus de relacions que vols… Serà un any de dubtes que et serviran per construir un futur millor per a tu.

Tindràs alguns conflictes en les relacions perquè seran la millor manera d’aprendre i evolucionar. La teva ment també estarà més accelarada de l’habitual, així que busca activitats que et relaxin i et centrin com per exemple la meditació o el mindfulness. Aprofita aquest any per estudiar, conèixer noves cultures, aprendre coses diferents…

El teu lema: Viu en l’aquí i l’ara per tenir claredat i obrir-te a noves opcions i possibilitats.

CRANC
Transformació, regeneració i finals. Des d’ara i fins el 2023, Saturn et mostra el que has d’afrontar i canviar per créixer, evolucionar, perdonar, acceptar… És molt important que perdis la por a deixar cicles enrere i tancar etapes. D’alguna manera es destruirà la teva identitat que coneixies fins ara per consolidar-ne una de nova molt més forta i sòlida. Els teus valors canviaran i com tu et valoris tindrà un impacte en com et valorin els altres. Enfoca’t en el que tens i no en el que et falta. Se’t despertaran nous desitjos que t’ajudaran a complir els teus objectius.

No et tanquis emocionalment, et vénen emocions fortes i profundes. Algunes són bones I altres no tant, però et serviran per qüestionar-te el que et condiciona i com gestiones les crisis internes. Et regeneraràs i trascendiràs.

És un any de regeneració espiritual, cultivaràs el teu interior i tindràs ganes de planejar, somiar, buscar, moure’t… Prendràs consciència de qui ets i on vols anar. També serà un any de sanar i curar velles ferides, així que fer teràpia pot ser una opció.

El teu lema: Dóna’t temps en soledat per reflexionar, prendre consciència i regenerar-te.

LLEÓ
És un any per obrir-te a la vida, explorar i experimentar. No tot ha de ser tan seriós, recupera el teu nen o nena intern. Aquest any et tornaràs més independent en tots els sentits i veuràs la importància de la creativitat.

Introdueix-te a nous grups I activitats, practica un hobby. Notaràs que comences a tenir nous ideals, somnis i objectius. El millor? Que et sortiran moltes oportunitats de connectar amb gent i iniciar projectes. No tinguis por de les coses noves. El juny i juliol seran mesos de finals i nous començaments en les relacions, encara que pot ser que no t’ho esperis.

Para atenció a aquella part de tu que està inquieta o insatisfeta perquè per allà entraran els canvis. No culpis als altres de la teva insatisfacció i agafa la paella del mànec!

El tema lema: Pregunta’t el que vols realment, cap on vas a la vida i què vols fer amb ella.

VERGE
Aquest any et tocarà treballar fort i et tornaràs molt més eficient i pacient, però també més exigent. És molt important que no t’obsessionis amb la perfecció perquè això et pot fer estar malament i et pot frustrar. 

Júpiter arriba a Aquari per donar-te més responsabilitats, treballar i enfocar-te en el que vols. Això sí, és molt i molt important que prenguis consciència de la teva salut i que tinguis hàbits saludables, menjant molt sa i fent exercici.

Urà, el planeta del canvi, et ve a ensenyar que hi ha diferents maneres de pensar i veure el món, així que no et tanquis només en el teu perquè estaràs tancant portes i oportunitats.

Els eclipsis et portaran temes del passat perquè els entenguis i els resolguis. Fes les paus amb el teu passat i proposa’t aconseguir nous objectius o treballar de manera diferent.

El teu lema: Obre’t al món i seràs recompensat/da amb més oportunitats de creixement personal

BALANÇA
Grava’t aquestes quatre paraules: autorrealització, autonomia, creativitat i reconeixement.

És un any que tracta de saber qui ets i què vols tu, independentment de que els altres ho reconeguin o no. La teva ment ha d’estar dirigida a la teva realització personal, fins el 2023 estaràs en un Constant descobriment del teu veritable jo. Reconeix els teus mèrits i no confonguis l’amor amb la falta de reconeixement.

Aquest any tindràs la capacitat de generar noves idees molt més originals, no deixis que s’apaguin. Enfoca’t en els teus objectius futurs i deixa enrere allò conservador. Forma connexions amb persones que t’estimulin i amb qui t’ho passis bé. Incorpora un hobby a la teva vida, t’anirà molt bé!

Estàs en un procés important de maduresa en el que elevaràs la teva consciència. Obre’t a comprendre altres punts de vista i escoltant els altres. Tot I així, confia més en la teva intuïció, no tot ha de tenir una explicació racional. Descobreix els teus talents i treu-los a la llum!

El teu lema: Què és la llibertat per a tu? Ser directe/a, autèntic/a i honest/a és la clau.

ESCORPÍ
Aquest any ve a qüestionar-te el que representa la seguretat i la protecció per a tu. Per una part el teu ego és el que desitja, però per altra banda s’encarrega de que siguis conscient de la teva realitat i del que et rodeja i decideixis què acceptes i què no.

El 2021 serà ideal per investigar sobre el teu passat, els teus ancestres i llinatge familiar. Podràs anar entenent I alliberant càrregues i patrons familiars heredats a nivell genètic i kàrmic. Fixa’t bé en qui et rodeja i a qui coneixes.

És un temps d’autoconeixement per poder evolucionar. T’has d’enfrontar amb les teves limitacions i madurar. Per això tindràs més responsabilitats i sentit del deure.

Plutó ve per dir-te i deixar-te clar que estàs sembrant el que recolliràs i que és moment de tenir clars els teus valors, recursos i transformar-te.

El teu lema: Fes allò que mai faries i proposa’t comprendre sense jutjar. Si poguessis escollir, què deixes i amb què et quedes?

SAGITARI
Aquest 2020 has après que t’has dedicar a allò que t’apassiona, que has d’esforçar-te per aconseguir el que vols i que si no et valores tu, és igual si els altres ho fan o no. El 2021 et diu que no et conformis, que creguis en els teus talents i busquis un sentit vital.

El node sud et convida a evolucionar generant canvis i qüestionaments a nivell personal i amb les teves relacions properes. Serà un any de decisions I transicions importants. Hi haurà característiques de la teva personalitat que havies oblidat i que tornaran a sortir.

Tindràs molts dubtes, et plantejaràs quina és la teva veritat, la teva filosofia de vida i el teu punt de vista. Tot això surt a la llum perquè no et menteixis a tu mateix/a ni traeixis la teva essència.

Júpiter et ve a qüestionar si estan satisfetes les teves aspiracions, et despertarà sentiments de realització, autoafirmació, acció i demostració. Seràs més conscient del teu entorn i realitat actual.

El teu lema: Qui dubta, no està llest


CAPRICORN
Aquest any et farà conscient del que significa el temps, que és el recurs més preuat que tenim i l’únic que no torna mai més! Durant el 2021 t’adaptaràs a un nou cicle que t’injectarà nous ideals, però primer hauràs de renunciar a allò que ja coneixes i que t’és conegut i segur.

Serà un any de profunda transformació deixant enrere coses del passat que ja no et serveixen. El dia 21 de desembre d’aquest any va començar l’era d’Aquari i justament el Sol entrava al teu signe. Això només ha passat tres cops en la història de la humanitat, clarament marca un abans i un després per a tu. 

Aquesta energia no només et porta un gran despertar de consciència, sinó que et porta aquesta barreja en la que tu tens la responsabilitat de crear una nova realitat partint d’una nova escala de valors per estar en sintonia amb la teva essència, el temps i l’espai.

És un nou cicle per abraçar una nova filosofia de vida. Tocarà cultivar la teva autoestima i veure que et mereixes coses bones. Pregunta’t quins talents i qualitats tens I quina podria ser la teva vocació.

El teu lema: Perd la por als canvis i accepta que ets vulnerable i hi ha coses que has de deixar enrere.

AQUARI
Hem entrat a l’era del teu signe i això és un cicle que s’obre durant 20 anys. Pregunta’t: Què s’ha despertat dins teu últimament?

El 2021 és una oportunitat única per saber què vols i enfocar-te en tu mateix/a. Enfoca’t en tu, en què vols i en tenir una visió clara del futur. Això sí, sigues realistat. Tens oportunitats i molt creixement, així que fixa’t uns objectius. És bàsic que durant aquest any confiïs molt en tu!

Posa atenció al poder de la teva ment. Pot ser que et preocupi molt el futur i estiguis una mica impulsiu/va. Aprèn a controlar els teus pensaments, t’anirà molt bé treballar la teva respiració per estar més tranquil/a.

Busca connexió amb persones que tinguin interessos comuns als teus i no tinguis por d’obrir-te a noves persones o grups ni deixar enrere velles amistats.

El teu lema: Deixa que les coses circulin lliurement en tots els sentits.

PEIXOS
Pensa bé: Quant has evolucionat i progressat des de finals de 2017? Quines idees has deixat enrere i quines noves t’has marcat?

És el moment de ser un/a líder, de consolidar el que pot ser el teu projecte de vida i formar part d’un projecte que t’elevi. És molt important que sàpigues rodejar-te de persones autèntiques, originals, futuristes i creatives.

El 2021 és per a tu una oportunitat per construir les bases del teu futur. Júpiter estarà al teu signe des de maig fins a finals de juliol, això significa que serà un moment perfecte per a un Nou començament. Deixaràs enrere algunes coses per deixar entrar quelcom nou o fer un pas important.

Escolta molt la teva intuïció i no la traeixis. Sobretot cuida la teva salut física i mental. Qüestiona’t la teva verdadera vocació, les teves metes futures i no tinguis pors als canvis. És súper important que flueixis amb la vida i confiïs en que tot té un ordre perfecte, encara que no entenguis el per què de moltes coses. Estaràs al final d’un cicle que et prepara pel següent.

El teu lema: Troba l’arrel de moltes coses i crea ciments sòlids que et donin seguretat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: