Logotip de Adolescents.cat

El pentinat que està arrasant a LA

per Redacció, el 3 de gener de 2021 a les 09:54

El 2020 es va posar de moda el serrell, però és que resulta que durant el 2021 encara ho estarà més.

Estàs pensant a canviar-te el look? Doncs tot i que les modes van canviant molt, el serrell no deixarà de petar-ho aquest any que just hem començat. Vam poder veure el 'shaggy', capitanejat per Bella Hadid, el qual ha estat un dels més afavoridors, però també hem vist molt 'Swoop', que va estar de moda a 2004 i lateral, entre d'altres. Ara hi ha un nou estil que ho està petant a Los Angeles per al qual no t'has d'esforçar gens, només deixar el teu cabell al natural, parlem de la tendència 'heavy bangs'.


Aquesta tendència consisteix a deixar el teu cabell amb el serrell inclòs lleugerament despentinat, no com normalment s'acostumava a portar. Aquí podeu veure alguna imatge:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nova Arts Salon (@novaartssalon)







 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: