Logotip de Adolescents.cat

4 tipus de persones que et pots trobar en una relació, tu quina ets?

per Redacció, el 4 de gener de 2021 a les 08:40

Quan es tracta de relacions sentimentals, no tothom és igual. De fet, es poden establir quatre grans categories de persones segons el seu comportament dins una relació i, fins i tot, és possible que una mateixa persona adquireixi una personalitat o una altra segons el moment en què es trobi i les seves experiències passades. Així doncs, trobem:

1.El conformista

 

Es tracta de persones tranquil·les que poques vegades s'enfaden. Busquen la pau i la calma per sobre de la felicitat. Aquest tipus de persones es poden veure atrapades en una relació per costum encara que no els aporti tot el que voldrien. De fet, si alguna vegada acaben una relació, no és perquè els faci infeliç, sinó perquè senten que l'amor es dilueix. Solen ser persones amb poca decisió que creuen que sempre es poden resoldre els conflictes encara que sigui tard.

2.El que ho vol tot o res

 

Són persones que viuen d'impulsos, d'emocions i que van a per totes. Solen tenir la sensació que s'han perdut alguna cosa i no tenen por a sentir. Els agrada experimentar coses noves i sentir plaer. La part negativa és que poden passar de donar-ho tot a desaparèixer per complet si veuen que les coses que no van bé. A més, si surten ferits, és bastant improbable que perdonin a l'altra persona.

3.El que viu preocupat

 
Aquest perfil de persona busca que sempre estigui tot bé i esquivar els conflictes. Se sol preocupar massa per l'altra persona i aquest fet pot portar-la a desenvolupar una dependència. És un tipus de personalitat que entrega molt i que, quan li trenquen el cor, s'enfonsa. Això sí, a la que coneix una persona nova capaç d'il·lusionar-la es recupera per complet. La part positiva és que es tracta d'una parella lleial i que és una persona que sempre estarà allà en cas que passi alguna cosa dolenta. Cal anar amb compte que no es converteixi en una relació tòxica.

4.El que té visió de futur

 
És una personalitat amable i atenta que busca sempre construir una relació avançant cap al futur. És possible que quan són joves no sigui del tot així, però quan arriba el moment comencen a estructurar la seva vida. Això provoca que els seus impulsos passionals siguin menors i que les seves accions i decisions requereixin un gran temps de reflexió. És possible que a aquest tipus de persones els resulti complicat mostrar les seves emocions i que sorgeixin conflictes respecte a la comunicació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: