Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les noves parelles del 2020

per Redacció, el 30 de desembre de 2020 a les 09:56

Aquest any ha sigut bastant dur per tothom, però hi ha hagut uns quants que han trobat l'amor, en aquesta noti recordarem algunes de les parelles que s'han format aquest any. A vosaltres com us ha anat amb l'amor aquest any?

1. Addison Rae i Bryce Hall


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by addison rae (@addisonraee)



Encara que a finals del 2019 es va rumorejar que estaven sortint, no va ser fins a finals d'aquest any quan van anunciar que estaven junts. Tot i que és cert que anteriorment havien estat junts, però només uns dies. 

2. Blake Gray i Amelie Zilber


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Gray (@blakegray)



Feia mesos que hi havia el rumor, ja que en els vídeos de YouTube d'ella i a través de les seves xarxes socials se'ls veia molt enamorats i carinyosos. No va ser fins fa unes dues setmanes que ens van anunciar que eren parella.

3. Blanca Suárez i Javier Rey 


A principis de gener vam descobrir la seva relació. Van passar el confinament junts i des d'aleshores se'ls veu més units que mai.

4. Ester Exposito i Alejandro Speitzer


Es van conèixer en el rodatge de la sèrie de Netflix "Alguien tiene que morir" on també surt Carlos Cuevas. Durant el rodatge es van enamorar i van decidir començar una relació que encara dura, i la veritat és que en les fotos que han compartit junts se'ls veu molt feliços. 

5. Rihanna i A$AP Rocky

Se'ls va veure als dos sopant a Nova York amb els amics, ja que ells són amics des de fa molts anys. Però el 30 de novembre la revista PEOLPLE van anunciar que eren parella.

​6.Kaia Gerber i Jacob Elordi


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAIR B BROWN (@blairbbrown)



L'1 de novembre Kaia Gerber va confirmar la seva relació amb Jacob Elordi amb una sèrie de fotos d'Instagram on sortien ells dos vestits d'Elvis i Priscilla Presley.

​7.Camila Mendes i Grayson Vaughn


Camila Mendes va fer oficial la seva relació amb Vaughan el 3 de setembre, compartint una foto dels dos abraçats davant d'un avió privat.

8.Chase Stokes i Madelyn Cline


Aquesta parella es van conèixer durant el rodatge de la coneguda sèrie de Netflix Outer Banks. L'actor va compartir a través de Snapchat unes fotos d'una de les seves "cites". Es creu que van començar la seva relació a l'Abril

9.Noah Beck i Dixie D'Amelio


Van aparèixer per primera vegada fent-se un petó en el videoclip d'ella i no va ser fins una mica més tard que es va confirmar la seva relació. Quan es va rodar el videoclip només eren amics, però poc més tard van començar la relació, tot i que no ho van fer públic fins un mes més tard.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: