Logotip de Adolescents.cat

Així és el calendari de vacunació a Catalunya

per Irene Ramentol, el 29 de desembre de 2020 a les 09:11
El Departament de Salut ha donat detalls del calendari que preveu seguir a Catalunya. La Generalitat confia vacunar en 15 dies "el màxim nombre de residències" de Catalunya, segons ha indicat aquest dilluns a El Matí de Catalunya Ràdio la subdirectora general de Promoció de Salut del Govern, Carmen Cabezas.

A partir de març, el protocol estableix que s'iniciaria la vacunació a la gent gran – amb una estratègia similar a la que se segueix per la grip- i a l'estiu es vacunarà la població general.


Cabezas ha recordat que, per ara, les vacunes estan només limitades a la població de més de 16 anys, perquè encara no hi ha prou "evidències" sobre els seus efectes en els més petits.

Calendari de vacunació a Catalunya


D'ara fins al març:

- Ususaris de residència
- Personal sanitari
- Gent gran molt dependent o amb discapacitats severes

A partir del març:

- Gent gran

Després de l'estiu:

- Població general

*Les vacunes per ara es destinaran a la població de més de 16 anys


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: