Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 28 de desembre al 3 de gener

per Adolescents.cat, el 28 de desembre de 2020 a les 09:20
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

Àries
Començaràs la setmana amb ganes de gaudir la vida sense complicacions. Mart està al teu signe, així que tindràs molta energia per fer el que et vingui de gust o el que t’hagi quedat per fer. T’obriràs a relacionar-te amb gent nova, encara que aparentment siguin molt diferents que tu. Si hi ha coses que no surten com volies conserva la calma i actua amb precaució. En l’amor també podries tenir algun problema, però quedarà solucionat a principis d’any amb paciència. 

Taure
Aquesta setmana no serà tranquil·la, o almenys no tant com voldries. Les obligacions de l’insti i la família et faran estressar una mica. Així que intenta descansar i desconnectar una mica. Això sí, el Sol i Mercuri a Capricorn et donaran força en aquests moments d’estrès i et serà fàcil expresar-te amb les altres. Amb l’amor tindràs ganes d’explorar estímuls nous. Evita els excessos per estar bé aquests dies.

Bessons
Aquesta setmana hauràs de ser prudent I moderat per no tenir conflictes en les converses amb les altres persones. Això sí, notaràs que tens una actitud positiva que t’anirà molt bé per començar l’any a tope. Aprofita aquests dies per agafar forces pel futur. La lluna plena t’ajudarà a organitzar-te bé per arribar a tot. Si tens parella procura no pagar amb ella els moments de desconent. Veuràs que tot s’anirà posant a lloc quan et Centris en els teus i descansis.

Cranc
La lluna plena estarà al teu signe, això vol dir que encara t’implicaràs més en les obligacions familiars i de casa. També pots notar que el teu entorn t’exigeix molt però si cumpleixes amb el que has de cumplir, la sort i l’eficàcia que necessitaràs seran la teva recompensa. Et costarà més estar per les coses de l’insti així que intenta centrar-te i repassar el que facis per no emportar-te un disgust. Aprofita per relaxar-te i connectar amb els altres. Si estàs solter/a podries conèixer algú especial a principis de 2021.

Lleó
Tindràs impulsos de canvi total però és important que tinguis paciència i gaudeixis del final de l’any i dissenyis els nous començaments amb serenitat. L’entrada de Mart a la teva casa 10 amb Júpiter i Saturn a la casa 7 et poden ajudar a produir un canvi important. Pot ser que tinguis algun “pique” amb amics o família, així que fes un esforç per no incomodar ni preocupar a ningú i tot anirà bé. Per a tu aquests dies són molt bons per planificar el teu futur. Dedica temps de qualitat als teus i veuràs que tot va sobre rodes!

Verge
Començaràs la setmana amb força i entusiasme però et desinflaràs a mesura que avancin els dies. Et costarà combinar l’entuisasme que sents i estaràs més nerviós/a i tens/a. Centra la teva energia en la família i les persones que t’importen. Amb positivisme i alegria seran dies agradables per a tothom. Mercuri a Capricorn t’ajudarà a dialogar i comunicar-te bé i això pot afavorir-te en temes d’amor.

Balança
La imaginació et donarà ales aquesta setmana. Seran dies importants per deixar les coses clares als altres i no amargar-te les festes. Posaràs tot el que puguis de la teva part perquè la comunicació i les relacions socials flueixin com vols. Sentiràs il·lusió i això farà que et costi centrar-te en les teves obligacions. Preferiràs relacionar-te tota l’estona amb altra gent. Aquests dies també augmenta la teva creativitat, així que aprofita-la!

Escorpí
Aquesta setmana els compromisos et pesaran molt, és per això que els primers dies de la setmana et costi més parar atenció a les persones que t’importen, però això anirà canviant a finals de setmana. L’amor et pot estressar ja que podria tornar una persona del passat i et recordarà coses que pensaves que tenies oblidades. És una setmana intensa emocionalment, així que cuida les teves rutines i descansa.

Sagitari
Viuràs dia a dia amb intensitat aquesta setmana. Sentiràs que et toca reorganitzar una mica la teva vida i qüestionar-te algunes coses. Buscaràs canvis que et permetin viure millor. Això farà que t’il·lusionis i somiïs amb el que vindrà! En l’amor la sort t’acompanya i la teva simpatia atraurà moltes mirades. Aprofita-ho!

Capricorn
Que bé! Aquesta setmana et podràs relaxar i gaudiràs molt del teu benestar i les persones que estimes! En l’amor també gaudiràs sense complexes i et costarà molt poc seduir i fer alguns passos endavant. Així que aprofita-ho a tope!

Aquari
Mart entra a la teva casa 4 i això farà que vulguis reorganitzar la teva vida amb entusiasme. Seràs l’ànima de la teva gent i tothom se sentirà còmode al teu costat, així que aprofita-ho! Són bons dies per canviar la decoració de la teva habitació per sentir-t’hi més a gust. En l’amor també estaràs motivat/da a compartir-ho tot i això és molt bo. En fi, una molt bona setmana pels aquarians!

Peixos
La profunditat dels teus pensaments anirà molt en consonància amb els canvis que estàs vivint. Et costarà dominar els teus primers impulsos i estaràs tan tens/a que pots discutir amb gent que t’importa per tonteries. Així doncs, intenta mantenir la calma i abaixar el ritme una mica per estar millor. La teva família, amics i parella (si en tens) seran de gran ajudar per passar millor aquesta setmana. Cuida’t molt peixet!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: