Logotip de Adolescents.cat

​6 coses que no sabies de Pixar ara que s'ha estrenat «SOUL»

per Redacció, el 26 de desembre de 2020 a les 18:43

Aquest Nadal s'ha estrenat a Disney+ i als cinemes, «Soul». La nova pel·lícula de PIXAR torna a ser una genialitat a l'alçada de «Toy Story», «Up», «Buscando a Nemo» o tants altres títols que han marcat la nostra infància.

La companyia que des dels seus inicis s'ha dedicat a fer pel·lícules d'animació va ser la primera a crear una producció cinematogràfica 100% feta per ordinador. Ara no ens sona gens estrany això, però si ens situem el 1995 va ser tota una proesa. Amb aquest article volem repassar algunes de les característiques de «PIXAR» que molta gent desconeix.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: