Logotip de Adolescents.cat

Arriba una de les sèries més esperades de l'any (i té molt bones valoracions)

per Redacció, el 24 de desembre de 2020 a les 11:56
Demà arriba a Netflix una de les sèries més esperades de l'any: The Bridgerton. Es tracta d'una ficció produïda per Shonda Rhimes -creadora de títols com d'Anatomia de Grey- que promet convertir-se en una de les històries més entretingudes del 2020. 


Almenys així ho asseguren els experts en cinema i sèries que ja han tingut l'oportunitat de veure-la. De moment, gairebé totes les crítiques que s'han escrit sobre The Bridegrton són positives. Els periodistes especialitzats asseguren que és meravellosa i la comparen amb ficcions com Jane Austen, Downton Abbey i Gossip Girl –ja que està plena de rumors i luxe-. 

I de què va? Ambientada al segle XIX aquesta sèrie se centra en la Daphne, una jove de família rica que vol casar-se per amor i no per interessos. Tot comença a complicar-se, però, quan surt a la llum un diari ple d'escàndols escrit per la misteriosa Lady Whistledown. Un diari on s'expliquen rumors que malmeten la reputació de la Daphne. Just en aquest moment entra en escena el duc de Hastings, el solter més desitjat de la zona, el qual farà costat a la protagonista. Entre ells es crearà una amistat que anirà creixent a poc a poc, encara que no ho vulguin reconèixer.


Si us ve de gust veure-la, aquest 25 de desembre ja tindreu disponible la primera temporada amb 8 capítols d'una hora.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: