Logotip de Adolescents.cat

8 documentals musicals per saber més sobre els teus artistes preferits

per Redacció, el 19 de gener de 2021 a les 09:52
Cantants i grups musicals han saltat a les pantalles de les plataformes per mostrar la seva vida i apropar la seva música als usuaris. Us portem alguns dels millors documentals que s'han estrenat.

'Homecoming'- Beyoncé


Netflix el va estrenar el 17 d'abril del 2020. És un documental molt especial, ja que a part de mostrar-nos com es prepara una de les artistes més mediàtiques dels Estats Units ens mostra també els seus ideals. Més que un documental podríem dir que és un discurs sobre els pilars que sostenen la seva vida: els orígens, la consciència de classe i el feminisme.


'Light Up the Sky' - Blackpink


Es va estrenar al 5 d'octubre de 2020. És un documental que t'endinsa en la nova indústria coreana que està revolucionant la música, el K-Pop. Ens mostra com és la vida d'aquest grup i com treballen a través de les condicions d'una "empresa" que els entrena i els sotmet a les seves lleis. 


'In Wonder' - Shawn Mendes


El documental es va estrenar el 23 de novembre de 2020 i explica la vida del compositor i artista canadenc a través de diversos punts rellevants de la seva vida. Barreja material d'arxiu, entrevistes exclusives i molt més. Pels més curiosos també inclou la intervenció de Camila Cabello, també cantant i actual parella d'en Shawn Mandes.


'Miss Americana' - Taylor Swift


Tot i que la cantant té diversos documentals tant a Netflix com a Disney Plus volem destacar Miss Americana, que es va estrenar el gener del 2020. Mostra la vida de Taylor Swift, com es concentra en el seu paper de compositora i intèrpret mentre demostra com treure-li partit a tot el seu potencial.


​'Look Mom I Can Fly' - Travis Scott


Tot i que es va estrenar a finals del 2019, és un gran documental que ens explica i profunditza sobre el seu ascens a la fama i també la gravació del seu àlbum 'Astroboy'. El documental barreja el passat i el present de 'Tyga' i ens mostra imatges d'arxiu de quan comença a rapejar i tot el que ha aconseguit després, com actuar al descans de la Super Bowl.


'Chasing Happiness'- Jonas Brothers


Es va estrenar el 2019 i com va dir la influencer Andrea Compton "si t'agrada el 'salseo' l'has de veure". En el documental s'expliquen molts detalls sobre la vida personal dels Jonas Brothers, de la seva dissolució fins al seu retrobament.


'Escena en blanco y negro' - Artistes espanyols


Produït per Antonio Banderas i María Casado, és un programa d'entrevistes exclusiu d'Amazon Prime Video amb un enfocament diferent, al més pur estil 'Late Show', per intentar conèixer amb profunditat artistes espanyols com Pablo Alborán, Rozalén, Pablo López, David Bisbal i molts més.


'Exuse me, I love you' - Ariana Grande


Una de les estrelles més importants del moment, Ariana Grande, va estrenar el passat 21 de desembre el seu documental a la plataforma Netflix 'Excuse me, I love you', on podem veure curiositats sobre la seva faceta professional i personal.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: