Logotip de Adolescents.cat

8 consells per millorar les relacions sexuals

per Redacció, el 26 de desembre de 2020 a les 06:00
La comunicació amb l'altra persona, la connexió que experimentem i el nostre estat emocional són només alguns dels factors que influeixen en les relacions sexuals. Avui us portem alguns consells de sexòlogues per gaudir més dels vostres moments íntims. 

1. Els jocs previs són importants, ens ajuden a relaxar-nos i a excitar-nos. Cal dedicar-los temps! 

in bed love GIF

2. Si teniu sexe amb una persona amb vagina, toqueu-la suaument durant una estona i no aneu directe al gra! Hi ha moltes zones sensibles a part del clítoris –mugrons, coll...- i això augmentarà l'excitació i la lubricació.

sexy african american GIF


3. Mirar-se directament als ulls ho fa tot més intens i fa que la connexió amb l'altra persona augmenti. 
season 4 love GIF by Outlander

4. No pressioneu el clítoris molt fort, és un punt molt sensible. És millor fer moviments suaus com ara passar els dits per l'obertura de la vagina. 
squirter GIF

5. Comuniqueu-vos sempre amb l'altre. Digueu-li el què voleu, el que no i el que més us agrada. 
OT] ¿Quien hace los peores temas del bar? - El Bar de ... en Taringa!

6. No us obsessioneu en arribar a l'orgasme o en no arribar-hi perquè això us allunya d'assolir el clímax Concentreu-vos en el moment i gaudiu. 
humor laughing GIF

7. Feu servir els cinc sentits. Oloreu l'altre, acaricieu-lo, mireu-lo, dieu-li coses... Activar la nostra part més sensorial augmenta el plaer. 
gay kiss GIF

8. Dediqueu temps al vostre propi cos i plaer. Conèixer els punts i les zones que més ens exciten farà que les nostres relacions siguin millors.
Joan Kamberaj food sex orange finger GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: