Logotip de Adolescents.cat

5 novetats que arribaran a WhatsApp el 2021

per Redacció, el 26 de desembre de 2020 a les 06:00
WhatsApp prepara novetats pel 2021. Us resumim algunes de les més destacades: 

1. Nova política de privacitat 

L'app inclourà nous termes i condicions els quals l'usuari haurà d'acceptar si vol seguir utilitzant l'aplicació. WaBetaInfo assegura que aquestes normes podrien estar relacionades amb les notificacions: i és que a partir del 2021 WhatsApp podria fer servir els avisos per fer-nos arribar publicitat. 

2. Llegir més tard 

Es crearà una nova opció anomenada "llegir més tard". Quan l'usuari la seleccioni, el xat li quedarà arxivat i deixarà de rebre notificacions d'aquella conversa durant unes hores. Quan la vulgui llegir, l'únic que haurà de fer és anar a la secció de xats arxivats. 

3. Silenciar vídeos 
Una altra opció que s'espera que arribi a l'aplicació és la d'eliminar l'àudio dels vídeos abans d'enviar-los. És a dir, es podran editar des de la mateixa app. A més a més, també s'afegirà una nova emoticona a sota de les gravacions que permetrà silenciar el so al moment. 

4. Pagament 
Aquesta característica, ja disponible en països com Brasil, s'espera que es pugui utilitzar a Espanya el 2021. Amb aquesta funció els usuaris podran enviar i rebre diners sense sortir de l'aplicació, a l'estil Bizum. 

5. Videotrucades 
WhatsApp inclourà dues opcions molt esperades en la seva versió web, la de poder fer videotrucades i la d'enviar àudios. Fins ara aquesta possibilitat només existia en la versió mòbil i no es podia fer servir si s'utilitzava l'app des de l'ordinador.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: