Logotip de Adolescents.cat

10 idees de tatuatges per recordar-te que t'estimes

per Redacció, el 2 de gener de 2021 a les 08:57

Estàs pensant a tatuar-te? Els tatuatges són una manera d'expressió personal i poden ser una inspiració per la persona que els porta. Alguns estan plens de significat i d'altres, simplement, són bonics estèticament. Sigui com sigui, poden servir per recordar-nos coses com, per exemple, que la persona més important de la nostra vida som nosaltres mateixos/es. Per aquest motiu, us proposem un seguit de tatuatges que us recordaran la importància de l'amor propi:

1.Una abraçada al teu ésser


No hi ha més reconfortant que una abraçada i qui millor per fer-ho que tu mateix? Demostra't com t'estimes amb aquest tatuatge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kim Everett (@klee_tattoos)



2.Amor propi


És un tatuatge minimalista que et recordarà que el teu amor ha de ser el prioritari a la teva vida.
 

3. Un cor petit


És un tatuatge discret i elegant. Pots col·locar-lo a la part del cos que més t'agradi com a les costelles, al braç o a sobre el pit.
 

4.Estima't a tu mateix


Com en el cas del tatuatge d'amor propi, un tatuatge minimalista amb la frase love yourself pot recordar-te la importància de cuidar-te.
 

5.Punt i coma


Aquest tatuatge simbolitza que encara que es presentin dificultats a la teva vida no vol dir que sigui el final de res, sinó que les pots superar i seguir endavant.
 

6.Sigues feliç


La teva prioritat a la vida ha de ser fer tot allò que et faci feliç i no preocupar-te més del compte pels problemes. Tatuar-t'ho en un lloc visible com el canell pot recorda-t'ho quan ho necessitis.
 

7. Imperfecció


Res és perfecte i menys les persones. Tots hem d'acceptar que podem cometre errors i tenir defectes, que forma part de l'aprenentatge i que no és res dolent.
 

8.Pluja i flors


Aquest tatuatge surt de la frase "si no plou, no surten les flors" i simbolitza que ha de venir el mal temps per després poder florir. En moltes ocasions la felicitat ve després del dolor i és important ser-ne conscient quan estàs passant pel mal moment.
 

9.El cercle de l'amabilitat


Representa el fet que quan un és amable amb la resta, contribueix a un món millor. Malgrat això, cal recordar que primer cal ser amable amb un mateix/a.
 

10.Tu pots


Recordar-te que pots amb tot i que no hi ha res que no puguis superar t'ajudarà a agafar les forces necessàries per afrontar qualsevol situació que se't presenti.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: