Logotip de Adolescents.cat

Aitana aclareix un rumor sobre ella que no para de circular per les xarxes socials

per Redacció, el 22 de desembre de 2020 a les 11:53
Mai m'he sotmès a cap cirurgia estètica ni m'he injectat res. Només és maquillatge". Així de clara ha estat Aitana a les seves xarxes socials després de rebre desenes de comentaris sobre el seu aspecte físic i els seus suposats retocs. L'allau de missatges va començar ahir a la nit arran de l'aparició de la cantant a El Hormiguero. "S'ha operat els llavis?", "Què s'ha fet a la boca?"...són alguns dels tuits que es van publicar durant l'emissió del programa. 

Per tal que les especulacions no anessin a més, aquest dimarts l'artista ha volgut deixar clar que no s'ha fet cap retoc estètic i ha defensat la llibertat individual: "Igualment que cadascú faci el que vulgui amb el seu cos, faltaria més".


L'Aitana no és l'única que ha desmentit aquest tipus de rumors. Fa uns mesos Ester Expósito també assegurava que no s'havia fet cap cirurgia i criticava aquelles persones que difonien informació falsa.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: