Logotip de Adolescents.cat

El «desconegut» germà petit d'aquesta famosa família està arrasant a Tik Tok

per Redacció, el 23 de desembre de 2020 a les 09:44

En Frankie Jonas, el germà menys conegut dels Jonas Brothers, està arrasant a Tik Tok. El jove de 20 anys s'ha mantingut sempre al marge de la fama tot i les seves aparicions a "Camp Rock 2: The Final Jam" i a diversos videoclips dels seus germans. A més, quan només tenia 9 anys va donar veu, juntament amb la Noah Cyrus, a la cançó de "Ponyo" per la pel·lícula japonesa de Studio Ghibli.

Ara, a més de ser enginyer de so, el podem trobar creant contingut humorístic a Tik Tok. Gran part del seu èxit és gràcies a haver assumit el rol de germà oblidat sota l'ombra dels seus familiars, a qui parodia al seu perfil. La majoria del seu contingut es basa en riure's d'ell mateix i en pocs mesos ha obtingut 1,4 milions de seguidors, proclamant-se com una de les revelacions de la plataforma.


La popularitat que està adquirint en Frankie cada vegada és més elevada i ha superat els seguidors del seu germà Kevin. Actualment, el petit dels germans, compta amb un gran grup de followers que comenten les publicacions dels seus germans referint-se a ells com "els germans de Frankie Jonas".
@iamfrankiejonas

#@kevinjonas #fuckyou

♬ original sound - Frankie jonas
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: