Logotip de Adolescents.cat

Què ens espera el 2021 segons l'astrologia?

per Adolescents.cat, el 27 de desembre de 2020 a les 08:19
Creus en l'astrologia? Aquesta disciplina fa segles i segles que estudia la relació entre el que passa al cel i a la Terra. És per això que hi ha molts astròlegs i astròlogues que saben fer previsions sobre com estarà l'energia en el futur i què és probable que passi. Així doncs, avui et compartim el que sabem, a trets generals, sobre l'energia astrològica del 2021.

Com estarà l’amor durant el 2021?



Doncs bé, els astròlegs expliquen que Saturn, el planeta del compromís es troba a Aquari gairebé tot l’any. Això significa que haurem de seguir tenint relacions diferents, potser a distància. La creativitat serà important en les relacions. Els gran dies per al romanticisme seran el 28 de gener i el 17 de maig.

I l’economia?



Està clar que serà un any dolent i no cal ser astròlegs/es per saber-ho. Però tot i així s’aconsella que estalviem molt durant l’inici del 2021. I es preveu que a partir del març surtin nous llocs de treball. Ara bé, la recuperació econòmica mundial no arribarà fins que Júpiter entri a Peixos el 28 de desembre. Sí, sí, d’aquí un any.

El 2020 ha sigut surrealista però es preveu que el 2021 també ho sigui una mica. Hi pot haver malestar social, crisis climàtiques i avaries tecnològiques. Però cal seu positius perquè després de molts anys de l’era de Peixos, el 2021 entrarem a l’era d’Aquari i això és positiu a nivell d’humanitat. Tindrem més consciència col·lectiva i això portarà canvis molt bons!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: