Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 26 de desembre de 2020 a les 06:00
Com sempre, ens agrada compartir algunes de les curiositats que trobem al llarg de la setmana.

Us compartim les cinc que ens han semblat més interessants:


1. Un nen de quatre anys va salvar aquest desembre la vida de la seva mare, embarassada, en avisar la seva família per Whatsapp. La dona es trobava malament i va perdre el coneixement abans de poder demanar ajuda pel mòbil. El seu fill va agafar llavors el telèfon i va enviar àudios a la família explicant que la seva mare estava a terra i no es movia. Gràcies a això els serveis d'emergències van poder arribar a temps al domicili, a València.
GIF by Vulture.com


2. Inspirem i expirem entre 5 i 6 litres d'aire per minut, això vol dir que en 24 hores una persona respira entre 7.200 i 8.600 litres d'aire.
Breath Uy GIF by Dominicana's Got Talent

3. Hi ha menys de 10 països que no hagin tingut cap cas de coronavirus. La majoria són illes com ara els Estats Federats de Micronèsia, les Repúbliques de Kiribati, Nauru i Palaos, Tuvalu i Tonga.

climate change earth GIF

4. La Rebel Wilson va decidir fer-se actriu després de patir malària i tenir al·lucinacions durant dies. Segons ha explicat en diverses entrevistes, viure aquell mal moment li va fer veure clar que havia de perseguir els seus objectius.
Rebel Wilson GIF by National Geographic Channel

5. El dit petit de la mà és més útil del que sembla. Sense ell, la nostra mà perdria un 50% de la seva força.
con altura GIF by ROSALÍA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: