Logotip de Adolescents.cat

Apocalypsing: una nova (i perillosa) manera de lligar

per Redacció, el 26 de desembre de 2020 a les 06:00

Des que el confinament a causa de la covid-19 va començar, molts solters/es han sentit la necessitat de trobar parella i com més aviat, millor!

Aquesta tendència ha estat confirmada per Tinder, una de les aplicacions de cites més conegudes i utilitzades. De fet, segons les seves xifres, els seus usuaris han augmentat en un 94%, els matches en un 30% i la durada de les converses un 28%. Sembla que ara s'està més obert a conèixer gent i aquest fenomen ha estat batejat com a "apocalypsing", que consisteix a tractar cada relació com si fos la definitiva. És a dir, conèixer a algú i amb tan sols tres cites ser capaç d'establir una relació seria, estable i duradora.


ex girlfriend comedy GIF by Kim's Convenience
Un dels punts positius és que sembla que s'està deixant de ser tan superficial. Ara bé, també hi ha inconvenients: es tenen menys filtres i es deixen passar senyals que indiquen que potser no som tan compatibles amb aquella persona com ens pensàvem i ens forcem a sentir per por a quedar-nos sols. Aquest fet també és degut al fet que s'ha reduït molt el contacte físic amb altres persones i ara qualsevol contacte, per petit que sigui, pot fer que "enganxem" de seguida a l’altra persona. 


Davant aquesta situació es recomana recordar-nos constantment quins són els nostres estàndards a l'hora de buscar parella i tenir present en tot moment el que ens agrada i el que no, per tal d'estalviar-nos decepcions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: