Logotip de Adolescents.cat

Google estrena nova funció: us expliquem com funciona

per Redacció, el 21 de desembre de 2020 a les 11:13
Google està utilitzant la realitat augmentada per millorar alguns dels seus serveis i aquest mes de desembre ha estrenat nova funció. Des d'ara el cercador permet fer proves de maquillatge en temps real. És a dir, podem veure com ens queda una determinada ombra d'ulls, un pintallavis... Fent servir només el mòbil. 

Com funciona aquesta opció?

 

És molt senzill, l'únic que cal fer és buscar el nom del producte que vulguem i la marca. Un cop fet, ens apareixerà una imatge de l'article i a sota un botó on hi posa: "try it on". Quan hi cliquem, s'activarà la càmera del nostre mòbil i veurem la nostra cara en pantalla amb el producte aplicat. 

Si ens estem provant un pintallavis per exemple, podrem triar entre diversos tons per veure com ens queda cada un. Ara bé aquesta opció no està disponible en tots els mòbils ni tampoc amb totes les marques de maquillatge. De moment només funciona amb l''Oreal, MAC Cosmetics, Black Opal i Charlotte Tilbury. 


Dit això, cal deixar clar que ja fa temps que diverses marques i apps ofereixen aquesta funció. Per exemple, des de fa mesos que l'aplicació YouCam Makup fa possible que puguem experimentar amb diversos colors de cabells i maquillatge. Així doncs, Google no ofereix una funció innovadora, però sí pràctica perquè no cal sortir del cercador.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: