Logotip de Adolescents.cat

Els «reboots» més esperats de sèries espanyoles

per Adolescents.cat, el 18 de desembre de 2020 a les 10:05
Algunes de les sèries espanyoles que més èxit van tenir anys enrere es preparen per estrenar els seus 'reboot'. T'expliquem com seran aquestes noves versions.

1.'Física o Química'


Fa uns mesos es va anunciar que FoQ tornaria a les pantalles a través de la plataforma Atresplayer Premium per emetre dos únics capítols: un el 27 de desembre i l'altre 3 de gener.
La trama, com es pot veure en el tràiler, gira entorn de la Yoli (Andrea Duro) que es casa amb Oriol (Jose Lamuño), un cardiocirurgià pediàtric. En la celebració es retrobarà amb Alma, Yan, Paula, Gorka, David, Fer i Cabano i també amb algunes professores del institut. La gran absent en el reboot serà Ruth (Úrsula Corberó) a qui per agenda li era impossible anar al retrobament. Tenim molta curiositat per veure que ha sigut d'aquests personatges després de deixar el Zurbarán i com solucionaran els problemes del passat...



2.'El internado: Laguna Negra'


A Amazon Prime podràs veure a partir de febrer la nova versió d'El Internado, encara que sense cap personatge del Laguna Negra. Això sí, hi continuarà havent present l'essència del format: thriller, por, i les atmosferes obscures. Per això s'ha recuperat a la gran majoria de guionistes que van fer possible el fenomen televisiu. El reboot es desenvoluparia en un nou col·legi apartat de tothom, entre muntanyes i s'anomenarà 'Las Cumbres'. Allà els seus protagonistes estaran sotmesos a una disciplina dura imposada pel centre per inserir-los de nou en la societat


3.'Los Protegidos'


Aquest últim 'reboot' es va anunciar al novembre i va ser a partir d'una foto que va penjar a Twitter Mario Marzo (Lucas) del Cast original. No se sap res més, suposem que els poders de la família encara estan ocults per tothom.
Esperem més notícies de Los Protegidos mentre gaudim dels altres 'Reboots'
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: