Logotip de Adolescents.cat

Què és el Punt P?

per Adolescents.cat, el 17 de desembre de 2020 a les 11:34

Alguns estudis assenyalen que el punt G masculí provoca orgasmes més excitants que la pròpia ejaculació. Aquesta zona, anomena punt P, es troba situada a la paret del recte de l'home i té més o menys la mida d'una castanya o una nou.

I com s'estimula aquest punt ? Els experts recomanen, el primer lloc, utilitzar un lubricant anal, ja que aquests són més densos i, per tant, el seu efecte dura més estona. En segon lloc, si es vol provar l'estimulació del punt P, s'aconsella fer-ho per fases i no tot de cop: primer la zona perianal i després amb més profunditat, fins trobar l'anomenada "castanya" o "nou".


L'ideal és mantenir un ritme suau i estimular aquesta zona amb petits tocs, ja que és molt sensible, tal com es pot veure en aquest vídeo.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: