Logotip de Adolescents.cat

Aquesta nova sèrie de Netflix està triomfant a Espanya: tot el que has de saber

per Redacció, el 22 de desembre de 2020 a les 09:17

El desorden que dejas és la nova sèrie espanyola de Netflix que està arrasant. I és que la plataforma sap el que volen veure els espectadors i sembla que amb aquesta ficció ha encertat de ple. Compta amb una única temporada de 8 capítols capaços d'atrapar des del primer minut.

Es tracta d'una ficció creada per Darío Madrona i Carlos Montero i protagonitzada per Inma Cuesta, Bárbaba Lennie i Arón Piper, molt conegut per l'èxit d'Élite. Aquesta producció, però, té un enfocament més adult: narra la història d'una professora de literatura que sembla que ha mort a causa d'un suïcidi.



El misteri comença quan la Raquel arriba a l'institut per substituir a la Viruca, la professora que poc temps abans havien trobat morta al riu del poble gallec on es desenvolupa la història. La Raquel, que no està passant pel seu millor moment, arriba amb ganes de demostrar-se a ella mateixa que és capaç d'exercir de professora d'una matèria que l'apassiona, però aviat l'entusiasme desapareixerà. De mica en mica anirà rebent diversos xantatges que la portaran a obsessionar-se amb la mort de l'anterior professora i a intentar desxifrar la veritat dels fets.


Si la trama no t'ha convençut, et donem alguns motius pels quals has de mirar la sèrie:

1.El misteri està present a cada capítol i cap d'ells et deixarà indiferent.

 

2.La trama és com un trencaclosques en què les diferents peces es van construint de manera natural i justificada.

 

3.Es tracten diversos temes interessants com ara el feminisme, molt present al llarg de tota la sèrie.

 

4.Podràs gaudir d'unes actuacions brutals.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: