Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els signes de l'horòscop més compatibles entre sí

per Redacció, el 15 de desembre de 2020 a les 11:37
Segons l'astrologia, hi ha signes de l'horòscop amb els quals som més compatibles que d'altres a causa de les seves característiques. Avui et portem un rànquing amb les diferents compatibilitats: hi estàs d'acord?

 

Versió sense playbuzz
Bessons
Ets una persona inquieta i plena de vitalitat: t'agrada ocupar el teu temps fent activitats, estant amb els teus amics, llegint...el que no pots suportar és tenir la sensació que no has aprofitat prou el dia. És per això que ets molt compatible amb Aquari i Cranc.

Cranc
Ets una persona que no s'arronsa davant els obstacles i que lluita fins al final. Això fa que de vegades pateixis, però malgrat tot, tu sempre estàs disposat a donar la cara. És per això que ets molt compatible amb Taure, Capricorn i Escorpí.

Lleó
Ets una persona que té clars els seus objectius i que s'esforça al màxim per aconseguir-los. Per tu no hi ha impossibles: si es vol, es pot. És per això que ets molt compatible amb Balança, Escorpí i Sagitari.

Verge
Ets una persona intel·ligent que sap treure profit de les seves fortaleses i que coneix les seves debilitats. Això t'ajuda a superar els moments difícils. És per això que ets molt compatible amb Taure i Capricorn.

Balança
Ets una persona solidària, amable i que sempre està pendent dels altres. T'agrada ajudar i mai demanes res a canvi. És per això que ets molt compatible amb Lleó i Sagitari.

Escorpí
Ets una persona forta i lluitadora. T'agrada anar a la teva i no pots suportar que et controlin. Tot i això, de vegades pots ser una mica dominant amb els altres. És per això que ets molt compatible amb Bessons, Cranc i Peixos.

Sagitari
Ets una persona lleial i fidel: sempre fas costat als teus amics i ets allà en els moments bons i els dolents. No pots suportar la falsedat i la traïció. És per això que ets molt compatible amb Aquari i Bessons.

Capricorn
Ets una persona imaginativa i creativa: t'agrada donar el teu toc personal a les coses i gaudeixes de l'art en totes les seves formes. Ets per això que ets molt compatible amb Taure i Verge i també amb els Capricorn.

Aquari
Ets una persona honesta que sempre diu el que pensa. Tot i això odies fer mal als altres i sempre intentes comunicar-los les coses de la millor manera possible. És per això que ets molt compatible amb Balança i també amb els Aquari.

Peixos
Ets una persona molt emocional i que acostuma a deixar-se portar pel que sent. Això et sol provocar canvis d'humor sobtats: passes de l'alegria a la tristesa en qüestió de minuts. És per això que ets molt compatible amb Escorpí,  Cranc i Taure.

Taure
Ets una persona amb les idees molt clares i les defenses fins al final: t'agrada tenir la raó, no ho pots evitar. Tens un gran sentit de la justícia: no pots suportar les persones que es passen de la ratlla. És per això que ets molt compatible amb Lleó i Capricorn.

Àries
Ets una persona plena d'energia i entusiasme. T'agraden els nous reptes i explorar experiències desconegudes. Ets independent i prefereixes donar ordres que no pas rebre-les. És per això que ets molt compatible amb Aquari i Bessons.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: