Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 19 de desembre de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat.

Quina us ha cridat més l'atenció?


1. L'estrella KIC 846285 o estrella Tabby és coneguda com l'astre més estrany de l'univers. El motiu? Fa pampallugues i després "desapareix" durant uns dies abans de tornar a la seva brillantor habitual sense seguir cap patró en concret. Hi ha tota mena de teories sobre aquest fet, entre elles la que existeix una megaestructura alienígena que "xucla" la llum a l'estrella i li roba els seus recursos.

2. L'ayaye, un lèmur de Madagascar, és el primat amb més dits del món: en té un total de 12. 


3. La imatge que pots veure aquí sota és la primera fotografia en color de la història. Titulada com a Tartan Ribbon va ser feta per Thomas Sutton el 1861. 

4. Segons diverses teories, les 100 línies que apareixen al típic barret de cuiner representen les 100 maneres diferents en què un bon xef ha de saber preparar un ou.

5. La corona de la Reina d'Anglaterra conté dos dels diamants més grans del món. De fet, aquesta tiara està valorada en més de 4,5 milions de dòlars.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: