Logotip de Adolescents.cat

6 actituds que et fan menys atractiu/va

per Redacció, el 3 de gener de 2021 a les 09:17
Tot i que el fet de trobar una persona més o menys atractiva dependrà dels teus gustos, diversos científics han aconseguit posar en comú diversos trets físics i actituds que poden fer-te menys atractiu. A continuació et mostren un seguit de comportaments que condicionen la impressió que generes en els altres:

1. Ser negatiu i fer un drama de tot


A vegades, explicar drames personals o mostrar una personalitat negativa són utilitzats com una manera de cridar l'atenció. Però segons un estudi que es va fer a la Xina, un caràcter optimista, que es centra en les coses bones i relativitza les dolentes és molt més atractiu. 

2. L'estrès 


A l'hora de relacionar-nos amb una persona, no ens agrada notar-la neguitosa, estressada o nerviosa. Preferim algú que ens transmeti pau i que no ens encomani l'estrès. Així doncs, quan et relacionis amb una persona, crearàs més bona impressió si aprens a no transmetre el teu nerviosisme.

3. La falta de sentit de l'humor


A tothom li agraden les persones que contagien somriures, però tampoc cal forçar-ho. Un estudi nord-americà va demostrar que la falta de sentit de l'humor en una persona fa que ens costi més veure-la com a futura parella de llarga durada. Tot i això, no cal intentar fer gracietes a cada moment, ja que pot ser que aquest sentit de l'humor induït es giri en contra teva. 

4. Evita dir mentides


Les mentides solen ser odiades per tothom, encara que es facin com una broma. En la majoria de casos, l'únic que aconseguiràs dient una mentida és generar desconfiança. D'altra banda, tampoc és convenient amagar coses, ja que l'honestedat va ser posicionada com un tret atractiu a una investigació realitzada l'any 2009.

5. Deixa de ser mandrós/a


Un estudi va concloure que les persones actives causen més bona impressió que les mandroses. En ell, es va demanar a una classe d'universitaris en el primer dia que es trobaven que avaluessin als seus companys segons l'atractiu físic. Passades sis setmanes els van tornar a demanar el mateix i aquelles persones que inicialment s'havien considerat atractives, però que més tard havien resultat ser mandroses i poc col·laboratives, van deixar de resultar-los excitants. En canvi, aquelles que inicialment van ser vistes com a poc atractives, van canviar la puntuació a "molt atractives" en veure que eren persones actives i cooperants.

6. No dormir prou
Si no es dorm prou, apareixen símbols de cansament al rostre com les ulleres. Un estudi realitzat fa deu anys va demostrar que les persones que no dormen prou es consideren menys sanes i, per tant, menys atractives. Per tal de realitzar-lo, es va demanar a un grup de gent que no dormís durant 31 hores i els van fer fotografies. També van fotografiar a persones que havien dormit 8 hores i es van mostrar les fotografies dels dos grups aleatòriament a diversos voluntaris. Les persones que havien dormit 8 hores van ser considerades més atractives.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: