Logotip de Adolescents.cat

10 pelis que ens van traumatitzar segons aquesta youtuber, hi estàs d'acord?

per Adolescents.cat, el 13 de desembre de 2020 a les 08:16
La youtuber Andrea Compton és fan del cine i les sèries és per això que us volem compartir el seu rànquing dels moments més traumatitzants de pel·lícules infantils. Segurament el teu rànquing és diferent així que t'animem a comentar posant el teu top 5 de pelis que et van deixar una miqueta de trauma.

1. L'escena del cotxe de Tod i Toby



És l'escena en la que la senyora deixa a la guineu en llibertat i és bonic i molt trist alhora. Què en penses?

Tod y Toby [DVD]: Amazon.es: Mickey Rooney, Kurt Russell, Pearl Bailey,  Jack Albertson, Sandy Duncan, Jeanette Nolan, Pat Buttram, John Fiedler,  John McIntire, Richard Bakalyan, Paul Winchell, Keith Coogan, Corey  Feldman, Ted


2. En busca del valle encantado



L'escena en la que mor la mare d'en Piecito també és molt dura. Nosaltres creiem que n'hi ha de més dures, però Andrea Compton explica que és de les pel·lícules que més es mirava de petita.

Recordáis En Busca del Valle Encantado? Trágica historia inside - Off Topic  - Comunidad MeriStation

3. L'estampida de El rei lleó



Com diu la youtuber, hem normalitzat aquesta escena, però la veritat és que fa molta por i l'Scar és molt, molt cruel matant al seu propi germà. 

Puedes sacar 14/14 en este quiz de 'El rey león'?

4. Bambi



Aquesta és la pel·lícula que, probablement, a més nens i nenes ha traumatitzat. Quan els caçadors maten a la mare és molt, molt, mooolt trist!

Los fans de Disney no quieren sufrir con el live-action 'Bambi'

5. Toy Story 3



Quan el protagonista dóna totes les seves joguines, inclòs en Woody a la nena petita. Andrea Compton en aquest moment s'emociona i assegura que és de les escenes més tristes que ha vist.

Toy Story 3 Disney+

6. La petita sireneta



La bruixa li roba la veu a la Sirena i a més la vol matar. Ella, per recuperar la vida i la veu, ha de matar al seu príncep estimat. Ella s'acaba suïcidant i es converteix en bombolles que van directament al cel.

Amazon.com: Hans Christian Andersen's The Little Mermaid: Fumie KASHIYAMA,  Tomoharu KATSUMATA: Movies & TV

7. Kirikú i la bruixa



Aquesta pel·lícula no és tan coneguda, però Andrea Compton diu que li feia molta por que en Kirikú fos tan petit però amb cara d'adult i que anés excavant fins a arribar a la bruixa. Les cançons també li fan molta por. Tu què en penses? Ho veuràs al seu vídeo!

Kiriku y la bruja [DVD]: Amazon.es: Michel Ocelot: Cine y Series TV

8. Els elefants psicodèlics de Dumbo



S'ha de reconèixer, aquest moment fa MOLTA por. A més la cançó parla del diable, de les drogues, etc. També hi ha gent que diu que en aquest moment hi apareixen varis símbols il·luminati com les piràmides, l'ull i la serp.

Dumbo: Desfile de los elefantes rosa | Dumbo, Elefantes, Trabajos de arte

9. Dinosaurio



Aquesta pel·lícula explica l'extinsió dels dinosaures i comença amb l'escena en la que cau un meteorit. La youtuber assegura que és de les escenes que més la feia patir en la seva infància. Al seu vídeo la podreu veure.

Celebrating the Risk-Taking Greatness of Disney's Dinosaur, 20 Years Later  | Features | Roger Ebert

10. Pinocchio



Com diu Andrea Compton, a Pinocchio hi ha personatges que fa bastanta por. A més, els nens els converteixen en ases, a en Pinocchio li creix el nas si diu mentides, després se'ls menja una balena... En fi, que sembla una advertència pels nens perquè es portin bé però amençant-los amb la por.

Pinocchio, Sunday, December 08, 2019 1:00 pm

Aquí pots veure el vídeo sencer d'Andrea Compton!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: