Logotip de Adolescents.cat

Et falten emoticones? Amb aquest truc pots aconseguir-ne més i crear-ne de noves

per Redacció, el 10 de desembre de 2020 a les 12:09

Si ets fan de les emoticones, t'agradarà saber que Google ha incorporat recentment una nova funció per al seu teclat natiu Gboard que permet crear-ne de noves. A partir d'ara, podràs barrejar les teves emoticones preferides i crear combinacions originals. Segons la companyia, es poden crear fins a 14.000 símbols nous.

Aquesta idea ha tingut una gran rebuda per part dels usuaris i molts d'ells ja han començat a realitzar les seves pròpies creacions. L'element estrella estant sent les mascaretes, molt utilitzades en la majoria de combinacions fetes fins ara. Les opcions que aporta aquesta funció són infinites i, fins i tot, es pot combinar la mateixa emoticona per tal d'emfatitzar la reacció.


Així doncs, Google ens convida a explorar les diferents receptes que poden sorgir utilitzant les emoticones com a ingredients. L'ús de l'Emoji Kitchen és molt senzill i pot arribar a ser molt divertit visualitzar el resultat de les diferents combinacions realitzades.

De moment aquesta nova funció està únicament disponible als dispositius Android i en les pròximes setmanes arribarà a tots els seus usuaris.




Com fer servir aquesta eina?



Si vols començar a crear les teves pròpies combinacions, cal que:
 
1. Vagis a la "Configuració" del teu telèfon mòbil
2. Accedeixis a "Administració general" i "Idioma i entrada de text". 
3. Allà trobaràs l'opció de seleccionar el Gboard com a teclat determinat.
4. Fes-ho i podràs començar a utilitzar aquesta nova eina.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: