Logotip de Adolescents.cat

El regal sexual a Rosalía que tothom està comentant: què és i quant val?

per Redacció, el 10 de desembre de 2020 a les 10:21
Aquest dimecres Rosalía va voler compartir amb els seus seguidors els regals que li havia enviat Kourtney Kardashian, amb qui manté una molt bona relació des de fa més d'un any. De tots els productes que li va fer arribar –n'hi havia moltíssims- el que més va cridar l'atenció a la cantant i als seus fans va ser l'Ora 3, un vibrador que val més de 160 euros! 

I què fa exactament?

 

Doncs aquest article està ideat per imitar els moviments de la llengua i oferir una sensació molt similar a la del sexe oral. Està fabricat amb tecnologia PreMotion: una tècnica que pernet que la part de l'objecte en contacte amb el cos es mogui de manera precisa i ferma. 

A més a més, ofereix dotze modalitats diferents de vibració, està fabricat amb silicona de tacte ultrasuau i és submergible, per tant es pot fer servir a l'aigua. 


Tenint en compte tot això no és d'estranyar que valgui més de 100 euros, si bé és cert que es poden torbar productes similars a preus més assequibles. Què en penseu d'aquest regal? En faríeu algun d'aquest estil?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: