Logotip de Adolescents.cat

Fes aquest ritual per animar-te quan tinguis un mal dia

per Adolescents.cat, el 13 de desembre de 2020 a les 08:13
Avui et compartim un consell de la piscòloga Elisabet Aulet per ajudar-te quan tinguis un mal dia o una mala temporada. Es tracta d'escriure una carta per a tu mateix/a i es titula "Carta pels dies grisos". Què has de fer?

Escriu una carta dirigida a tu mateix/a en un dia gris



En aquesta carta dóna't suport a tu mateix/a, anota els recursos que tens per sentir-te millor (amics, família, hobbies...). Escriu missatges d'esperança que t'ajudin, t'animin o simplement et donin serenitat.

Quan preparar-la?



Busca un moment de tranquil·litat i acompanya't d'un te, un cafè, una xocolata calenta... El que et vingui més de gust! També pots posar-te música de fons i t'asseus tranquil·lament amb paper i boli.

Abans d'escriure-la...



Pensa i connecta amb un bon dia, un dia en què ets feliç i et sents bé.

Quan tinguis un dia gris, agafa la carta i llegeix-la



Això et farà sentir molt millor i t'ajudarà a portar el dia més bé. Deixa't estimar per tu mateix/a!
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: